BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Δήλωση παραγωγής και διακίνησης ζωοτροφών 2016 στην Πιερία ως 3/2

Μέχρι την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου καλούνται να δηλώσουν την ποσότητα και το είδος των ζωοτροφών που παρήγαγαν ή/και διακίνησαν στις εγκαταστάσεις τους για το έτος όλες οι επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές μονάδες, παρασκευαστήρια, σημεία πώλησης, μεταφορικές εταιρίες κ.α. που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ζωοτροφών, στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

3
0

Ειδικότερα, με ανακοίνωσή της, «η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, Τμήμα Φυτικής και Ζωικής παραγωγής ενημερώνει ότι οι επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές μονάδες, παρασκευαστήρια, σημεία πώλησης, μεταφορικές εταιρίες κ.α. που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ζωοτροφών υποχρεούνται κάθε έτος να δηλώνουν την ποσότητα και το είδος των ζωοτροφών που παρήγαγαν ή/και διακίνησαν στις εγκαταστάσεις τους σύμφωνα με το Υπόδειγμα 2 της ΚΥΑ αριθμ. 263233/2008 (Β’ 244). Αυτή η δήλωση είναι απαραίτητη για τον υπολογισμό των αντίστοιχων τελών.

Καταληκτική ημερομηνία για την παραλαβή των σχετικών δηλώσεων για το έτος 2016 έχει οριστεί η 03-02-2017, ημέρα Παρασκευή (Πληροφορίες: Δημήτριος Γρηγοριάδης, τηλέφωνο 2351-351257)

Παρακαλούνται οι παραπάνω όπως ανταποκριθούν εμπρόθεσμα ώστε να αποφευχθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις». 


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία