BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Συνεχίζει τις επισκέψεις μελέτης ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής

Τη δέσμευση του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής στις επισκέψεις μελέτης, ως καταλληλότερου εργαλείου επαγγελματικής κατάρτισης ενηλίκων επαγγελματιών, επιβεβαίωσε το ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου στις 21 Μαρτίου 2017.

Συνεχίζει τις επισκέψεις μελέτης ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής

4
0
Μερικά βασικά σημεία του Δ.Σ. του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής σχετικά με τις επισκέψεις μελέτης
  • Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής, και τώρα διερευνητικά κινείται και ο Αγροτικός Ανθοπαραγωγικός Συνεταιρισμός Αττικής, είναι από τις λίγες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών που σχεδίασε ένα πρόγραμμα επισκέψεων μελέτης, και ως εκπαιδευτικό εργαλείο για τα μέλη του.
  • Υλοποιεί το πρόγραμμά του, αδαπάνως για τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αττικής, δίνοντας την ευκαιρία και σε άλλους συμπολίτες και έγκριτα μέλη της κοινωνίας μας να το στηρίξουν. Στις τελευταίες δύο επισκέψεις μελέτης αρωγός ήλθε η κα Γεωργία Μαρτίνου (βουλευτής Υπαίθρου Αττικής) στηρίζοντας τις επιλογές του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής. Ακόμα και τοπικοί Δήμοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν.
  • Προαναγγέλλει τις προσεχείς του δραστηριότητες και τις δημοσιοποιεί ευρέως και εγκαίρως, για να είναι εύκολη η ενημέρωση όλων.
  • Πέρυσι ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής υλοποίησε 114 εκδηλώσεις με πολλές να μπορούν να χαρακτηρισθούν Επισκέψεις Μελέτης.
  • Δημοσιοποιεί τα αποτελέσματα και τους συμμετέχοντες, με πλήρη διαφάνεια.

Μάλιστα επιστέγασμα όλων των καλών πρακτικών που εφαρμόζει ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής είναι ότι περιστασιακά, μετά την πραγματοποίηση μιας Επίσκεψης Μελέτης κάνει ανοικτή εκδήλωση διάχυσης των συμπερασμάτων από την Επίσκεψη Μελέτης.

Έτσι, στην καθιερωμένη, για φέτος, ημέρα συναντήσεων της οργάνωσης της κοινωνίας των πολιτών, που είναι η Τρίτη (όποια Τρίτη) στις 20.30, δίνει την ευκαιρία σε όλα τα μέλη του, που πιθανόν θα ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν, καθώς και άλλους συμπολίτες να ενημερωθούν για όσα είδαν και εντόπισαν οι συμμετέχοντες στην Επίσκεψη Μελέτης-study visit

Επόμενος σταθμός η ΑνάβραΑμέσως μετά στόχος είναι να επισκεφθεί ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής το κτηνοτροφικό χωριό Ανάβρα (Μαγνησία), στις 25 Απριλίου 2017. Η Ανάβρα έχει γίνει «σημαία» πετυχημένης Τοπικής Ανάπτυξης με πρόεδρο, τότε, τον κ Δημήτριο Τσουκαλά. Σήμερα στην κοινότητα των ανθρώπων που κατοικούν δραστηριοποιείται η εθελοντική οργάνωση Ανάβρας Μαγνησίας για την αειφορία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό, ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ.

Επιθυμία οργάνωσης «γιορτή κτηνοτρόφου»Και μια «μαζική αλληλοενημέρωση» θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η επιθυμία του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής να οργανώσει μια «γιορτή του κτηνοτρόφου» με την ευκαιρία της «κουράς» των προβάτων, μέσα στον σημερινό αστικό ιστό του παλαιού κτηνοτροφικού Μενιδιού, έναντι του Δημαρχείου Αχαρνών, στις 28 Μαΐου 2017.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία