BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Μάξιμος Χαρακόπουλος: Τα αμίλητο νερό ήπιε ο Αποστόλου για τις τιμές στο γάλα

Ερωτήματα σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στην εγχώρια αγορά του γάλακτος απευθύνει προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Μάξιμος Χαρακόπουλος: Τα αμίλητο νερό ήπιε ο Αποστόλου για τις τιμές στο γάλα

2
0

Για τη φέτα και την κατάρρευση των τιμών στο γάλα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, απευθυνόμενος στον Σερραίο πολιτικό, υπογράμμισε τα εξής:

«Σε καλωσορίζουμε στην Ελασσόνα με τα ονομαστά ΠΟΠ, το αρνάκι και το κατσικάκι, και φυσικά τη φέτα, το πλέον εμβληματικό προϊόν της επαρχίας μας. Είχαμε το μεσημέρι μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με την Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας, όπου ετέθησαν όλα τα ζητήματα. Εγώ θα ήθελα κι από αυτό το βήμα να τονίσω ότι θα πρέπει πάση θυσία να προστατεύουμε τη φέτα. Κι επειδή το τελευταίο διάστημα οι τιμές στο αιγοπρόβειο γάλα καταρρέουν -έχουν πέσει πολύ κάτω από το 1 ευρώ που ήταν επί των ημερών μας, σπάζοντας και το ψυχολογικό όριο των 0,90 λεπτών- κάλεσα τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να απαντήσει σε ένα απλό ερώτημα: ‘‘Δικαιολογούνται οι μειώσεις στις τιμές του γάλακτος; Που κατά τη γνώμη του οφείλονται και τι προτίθεται να κάνει;’’. Ο λαλίστατος, κατά τα αλλά, κ. Αποστόλου, εδώ και εβδομάδες, έχει πιεί το αμίλητο νερό».

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, χαιρετίζοντας την εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας της ΝΔ με κεντρικό ομιλητή τον τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτή Σερρών, κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία