BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Ενημερωτική εκδήλωση για τις Holstein

Η Βιομηχανία Ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. συνδιοργάνωσε στην Κύπρο με τον αντιπρόσωπό της "Α. ΜΟΥΖΟΥΡΗΣ & ΥΙΟΣ" ενημερωτική εκδήλωση στην περιοχή Δάλι – Λευκωσίας σχετικά με την εκτροφή των μοσχίδων φυλής Hostein.

Ενημερωτική εκδήλωση για τις Holstein

1
0
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 στις 19:30, στην αίθουσα του κέντρου δεξιώσεων «ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΙ». Η εταιρία ΒΙΟΖΩΚΑΤ ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της JOSERA, η οποία είναι η μεγαλύτερη Γερμανική εταιρία παραγωγής σε συμπληρώματα διατροφής, ισορροπιστές τροφής, κτηνοτροφικά γάλατα και πλάκες λείξεως έχει στόχο τη συνεχή ενημέρωση των κτηνοτρόφων ώστε να βελτιωθεί η διαχείριση και η αποτελεσματικότητα των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης με θέμα "Εκτροφή μοσχίδων φυλής Holstein" ήταν ο κος Γεώργιος Βαλεργάκης, Κτηνίατρος, Επίκουρος Καθηγητής DrVetMed, PhD.,  Εργαστήριο Ζωοτεχνίας, Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας Α.Π.Θ. Την ημερίδα συντόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΒΙΟΖΩΚΑΤ κος Τάσος Κυριακίδης.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε ο κος Γεώργιος Βαλεργάκης με ευχαρίστηση δέχθηκε και απάντησε σε πάσης φύσεως ερωτήματα σχετικά με την εκτροφή των μοσχίδων φυλής Hostein.

Στην ομιλία παρευρέθηκε ο Γενικός Τεχνικός Διευθυντής της ΒΙΟΖΩΚΑΤ κος Ακρίτας Καλούσης, Γεωπόνος Ζωοτέχνης MSc, Cow Signals Trainer. Μετά την ομιλία ακολούθησε δείπνο. Την τελευταία φορά σε ανάλογη εκδήλωση που διοργάνωσε η ΒΙΟΖΩΚΑΤ στις 16/10/2017, παρουσιάστηκε μεγάλο ενδιαφέρον από τους Κύπριους κτηνιάτρους, ζωοτέχνες και κτηνοτρόφους και γι' αυτό το λόγο επανήλθε με ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία