BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Χαιρετίζει ο Καραγιάννης την ενιαία απόφαση για Διεπαγγελματική Φέτας

Ικανοποίηση για την απόφαση των εμπλεκομένων φορέων να προχωρήσουν στην συγκρότηση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας εκφράζει ο βουλευτής Iωαννίνων ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης.

3
0

«Είναι μια ιστορική μέρα για το μέλλον της ελληνικής αιγοπροβατοτροφίας και του εθνικού μας προϊόντος», αναφέρει χαρακτηριστικά με αφορμή την συμφωνία της Τρίτης 19 Ιουνίου για την κατάθεση ενός κοινού φακέλου.

Δήλωση για τη Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας

Χαιρετίζω με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση την απόφαση όλων των εμπλεκόμενων φορέων (αιγοπροβατοτρόφων, γαλακτοβιομηχάνων και τυροκόμων) για τη δημιουργία μιας Ενιαίας Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας.

Η χθεσινή συμφωνία για την κατάθεση ενός κοινού φακέλου, προκειμένου να προχωρήσει η συγκρότηση και η αναγνώριση της Διεπαγγελματικής, στην οποία κατέληξαν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην παραγωγική αλυσίδα του προϊόντος (ΣΕΒΓΑΠ, ΣΕΚ, ΠΕΚ, Ο.ΔΙ.Π.ΠΑ.Φ., Τυροκόμοι Θεσσαλίας και Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας) είναι μια ιστορική μέρα για το μέλλον της ελληνικής αιγοπροβατοτροφίας και του εθνικού μας προϊόντος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία