BACK TO
TOP
Business

Νέα µονάδα παραγωγής από τη Eurochem Agro

Πλώρη για να διευρύνει το µερίδιό της στην ελληνική αγορά λιπασµάτων βάζει η EuroChem Agro Ελλάς µε αιχµή του δόρατος τα ENTEC και UTEC λιπάσµατα που παράγει αλλά και µια σειρά από νέα προϊόντα που θα λανσαριστούν στο αµέσως επόµενο διάστηµα βασιζόµενη στην υπάρχουσα αλλά και στη νέα µονάδα παραγωγής και συσκευασίας που εγκαινιάστηκε στις 7 Οκτωβρίου 2016.

Νέα µονάδα παραγωγής από τη Eurochem Agro

3
0
«Η Eurochem Hellas συµπληρώνει φέτος 18 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Με διάφορα ονόµατα και διαφορετικούς µετόχους είναι η αλήθεια αλλά µε µια πρωτοφανή σταθερότητα σε ό,τι αφορά την κύρια στρατηγική: Η εταιρεία ξεκίνησε σαν ο κύριος εκφραστής και σύντοµα έγινε ο leader των ειδικών λιπασµάτων στην Ελλάδα.


O επικεφαλής της Eurochem Agro Ελλάς, Γιάννης Βεβελάκης.
Το 2012 η Eurochem εξαγόρασε όλες τις δραστηριότητες. Η νέα εταιρεία αναγνώρισε µέσα από τα brand των ειδικών προϊόντων µια µεγάλη επιχειρηµατική ευκαιρία και όχι µόνο… αναγνώρισε την σπουδαιότητά τους για τη γεωργία του µέλλοντος και τα ενέταξε σε έναν από τους πυλώνες της στρατηγικής της. Καινούργιες µονάδες εντοπισµένες στην παραγωγή ειδικών προϊόντων ΕΝΤΕC και UTEC έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ισπανία, στην Ιταλία, στην Γαλλία, στο Βέλγιο, στην Τουρκία και πρόσφατα ξεκίνησαν στην Ουκρανία και στην Ρωσία. Συνεπώς και η δική µας επένδυση είναι ενταγµένη στην στρατηγική του γκρουπ που ταυτίζεται απόλυτα µε την στρατηγική στη χώρα», δήλωσε ο διευθύνων σύµβουλος της EuroChem Agro Ελλάς, Γιάννης Βεβελάκης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τα εγκαίνια της νέας µονάδας σταθεροποίησης (ΕNTECation-inhibition) και συσκευασίας στο εργοστάσιο της Κορίνθου.



Μια επένδυση 2,5 εκατ.Η επένδυση που άγγιξε τα 2.500.000 ευρώ πραγµατοποιήθηκε µε ίδια κεφάλαια σε σύντοµο χρονικό διάστηµα παρά τις αντίξοες οικονοµικές συνθήκες. Η επένδυση αυτή ενισχύει περαιτέρω την ηγετική θέση που κατέχει η EuroChem Agro Ελλάς στην αγορά ειδικών λιπασµάτων και αποδεικνύει έµπρακτα την εµπιστοσύνη που δείχνει η µητρική εταιρεία στην ελληνική αγορά.


Στους 5 µεγαλύτερους παραγωγούς λιπασµάτων«Ο όµιλος EuroChem και είναι µία από τις κορυφαίες παγκόσµιες εταιρείες αγροχηµικών. Με το άνοιγµα αυτής της νέας µονάδας, είµαστε πιο κοντά στο στόχο µας να γίνουµε ένας από τους 5 µεγαλύτερους παραγωγούς λιπασµάτων στον κόσµο. Η EuroChem ξεχωρίζει για την καινοτοµία και την τεχνολογική πρόοδο, και αυτή η νέα µονάδα είναι ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγµα» ανέφερε στον σύντοµο χαιρετισµό του ο ∆ιευθύνων Σύµβουλος της EuroChem Ευρώπης Μr. Andriy Savchuk
Της Μαρίνας Σκοπελίτου
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία