BACK TO
TOP
Μοντέρνες Καλλιέργειες

Προϊόντα αρώνιας του κτήματος «Melanocarpon» στο LifeMe workshop

Προϊόντα αρώνιας όπως φυσικοί χυμοί, dressings, και μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη – που παράγονται στο κτήμα Melanocarpon, στους πρόποδες του Παρνασσού – είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι πάνω από 3.000 επισκέπτες του 1ου LifeMe workshop που διεξήχθη στο ποδηλατοδρόμιο του O.A.K.A. την Κυριακή 15 Απριλίου.

Προϊόντα αρώνιας του κτήματος «Melanocarpon» στο LifeMe workshop

39
0
Το workshop αποτέλεσε ένα καινοτομικό και διαδραστικό event που αφορούσε  όλους όσους εφαρμόζουν ένα εναλλακτικό  lifestyle με επίκεντρο την υγιεινή διατροφή την άσκηση και την ευεξία.  Σε αυτό συμμετείχε και η εταιρία Melanocarpon Aronia Farm η οποία παρείχε πληροφορίες για το θαυματουργό φυτό της αρώνιας που προσφέρει πολλά οφέλη στην ανθρώπινη υγεία αλλά αποτελεί ταυτόχρονα και μια απολαυστική γευστική  επιλογή

Η αρώνια μελανόκαρπη κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στην κατηγορία των φαρμακευτικών φυτών. Είναι πολύ πλούσια πηγή  αντιοξειδωτικών ενώ έχει πολύ υψηλό ποσοστό σε πολύτιμες πολυφαινόλες. Είναι μια φυσική επιλογή για καθημερινή τόνωση, ενέργεια και βελτίωση της υγείας. Μπορεί να αποβάλλει με φυσικό τρόπο όλα τα βαρέα μέταλλα από τον οργανισμό, θωρακίζει το πεπτικό σύστημα και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους καταπονούνται σωματικά και πνευματικά.


Το κτήμα Melanocarpon βρίσκεται στους πρόποδες του Παρνασσού σε υψόμετρο περίπου 500 μέτρων. Η καλλιέργεια είναι βιολογικά πιστοποιημένη όπως και τα περισσότερα προϊόντα που παράγονται από το αγρόκτημα. Ένα επισκέψιμο αγρόκτημα που ο καθένας μπορεί να δει με τα μάτια του ολόκληρη την διαδικασία της καλλιέργειας!


H μεταποίηση των προϊόντων γίνεται στην ιδιόκτητη οικοτεχνία που διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά λειτουργίας, και για την δημιουργία τους χρησιμοποιούνται χειροποίητες διαδικασίες και μικρές παρτίδες παραγωγής ώστε ο τελικός καταναλωτής να απολαμβάνει προϊόντα όπως αυτά που θα δημιουργούσε στο σπίτι του. Η γκάμα συνεχώς εμπλουτίζεται και σύντομα θα ανακοινωθούν τα σημεία διάθεσης των προϊόντων.

Περισσότερες πληροφορίες: www.melanocarpon.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία