Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
18:00 - 18:30: Προσέλευση συμμετεχόντω
18:30 – 18:40: Χαιρετισμοί Επισήμω
Χαιρετισμός Προέδρου Τ.Ε.Τ.Δ., Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Χαράλαμπου Καραντών
Χαιρετισμός Προέδρου Φοιτητικού Συλλόγου Τ.Ε.Τ.Δ. κας. Κωνσταντίνας Θάνο
18:40 – 19:00: Προϊόντα Γης Βοϊου Α.Β.Ε.Ε.: μία επιτυχημένη επιχειρηματική πρωτοβουλία παραγωγών οσπρίων μέσα στην κρίσ
Ιωάννης Παπαϊορδανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΗΣ ΒΟΪΟΥ ΑΒΕ
19:00 - 19:20: Ο κρυμμένος θησαυρός της διατροφικής αξίας των οσπρίω
Αντώνιος Ζαμπέλας, Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής το
Ανθρώπου, ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Honorary Professor Divisio
of Medicine, UNIVERSITY COLLEGE, London. UK
19:20 – 19:40: Η κληρονομιά των τοπικών ποικιλιών: τα μοναδικά όσπρια της Λήμνο
Πηνελόπη Μπεμπέλη, Καθηγήτρια, Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής,
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩ
19:40 – 20:00: Ο σύγχρονος Σιτοβολώνας του Αιγαίου και τα δεκάδες brand name προϊόντα το
Δημήτρης Σκάλκος, Αναπληρωτής Καθηγητής Διοίκησης καινοτομίας στις επιχειρήσει
Τροφίμων, Τ.Ε.Τ.Δ., ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
20:00 – 20:10: Ερωτήσεις – Συζήτηση: Σχετικά με τα ΟΣΠΡΙΑ της Λήμνου το παρόν και το μέλλον του
Επιστημονικός Υπεύθυνος: Αναπληρωτής Καθηγητής Δημήτρης Σκάλκος
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
18:00 - 18:30: Προσέλευση συμμετεχόντω
18:30 – 18:40: Χαιρετισμοί Επισήμω
Χαιρετισμός Προέδρου Τ.Ε.Τ.Δ., Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Χαράλαμπου Καραντών
Χαιρετισμός Προέδρου Φοιτητικού Συλλόγου Τ.Ε.Τ.Δ. κας. Κωνσταντίνας Θάνο
18:40 – 19:00: Προϊόντα Γης Βοϊου Α.Β.Ε.Ε.: μία επιτυχημένη επιχειρηματική πρωτοβουλία παραγωγών οσπρίων μέσα στην κρίσ
Ιωάννης Παπαϊορδανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΗΣ ΒΟΪΟΥ ΑΒΕ
19:00 - 19:20: Ο κρυμμένος θησαυρός της διατροφικής αξίας των οσπρίω
Αντώνιος Ζαμπέλας, Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής το
Ανθρώπου, ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Honorary Professor Divisio
of Medicine, UNIVERSITY COLLEGE, London. UK
19:20 – 19:40: Η κληρονομιά των τοπικών ποικιλιών: τα μοναδικά όσπρια της Λήμνο
Πηνελόπη Μπεμπέλη, Καθηγήτρια, Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής,
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩ
19:40 – 20:00: Ο σύγχρονος Σιτοβολώνας του Αιγαίου και τα δεκάδες brand name προϊόντα το
Δημήτρης Σκάλκος, Αναπληρωτής Καθηγητής Διοίκησης καινοτομίας στις επιχειρήσει
Τροφίμων, Τ.Ε.Τ.Δ., ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
20:00 – 20:10: Ερωτήσεις – Συζήτηση: Σχετικά με τα ΟΣΠΡΙΑ της Λήμνου το παρόν και το μέλλον του
Επιστημονικός Υπεύθυνος: Αναπληρωτής Καθηγητής Δημήτρης Σκάλκος