BACK TO
TOP
Σιτηρά - Ρύζι

Η τεχνογνωσία γίνεται τιμή για τους παραγωγούς της Αθηναϊκής

Η καλύτερη τιµή σε σχέση µε το ζωοτροφικό, καθώς η Αθηναϊκή Ζυθοποιία φέτος θα προχωρήσει σε αγορές κριθαριού µε τιµή τα 172 ευρώ ο τόνος, από κοινού µε την παροχή τεχνογνωσίας, είναι οι κύριοι λόγοι για να επιλέξει κάποιος παραγωγός να συνεργαστεί µε την Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Η τεχνογνωσία γίνεται τιμή για τους παραγωγούς της Αθηναϊκής

2
0

Αυτό ανέφερε ο γεωπόνος, ειδικός συνεργάτης της εταιρείας Βασίλης Κοτούλας στο  πλαίσιο της εκδήλωσής µε τίτλο: « Αθηναϊκή Ζυθοποιία: 10 χρόνια ελληνικό κριθάρι» την Πέµπτη 17 Μαΐου, στο πρότυπο µικροζυθοποιείο ΑΘΗΝΕΟ που έχει δηµιουργήσει.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία