Αυτό ανέφερε ο γεωπόνος, ειδικός συνεργάτης της εταιρείας Βασίλης Κοτούλας στο πλαίσιο της εκδήλωσής µε τίτλο: « Αθηναϊκή Ζυθοποιία: 10 χρόνια ελληνικό κριθάρι» την Πέµπτη 17 Μαΐου, στο πρότυπο µικροζυθοποιείο ΑΘΗΝΕΟ που έχει δηµιουργήσει.
Η καλύτερη τιµή σε σχέση µε το ζωοτροφικό, καθώς η Αθηναϊκή Ζυθοποιία φέτος θα προχωρήσει σε αγορές κριθαριού µε τιµή τα 172 ευρώ ο τόνος, από κοινού µε την παροχή τεχνογνωσίας, είναι οι κύριοι λόγοι για να επιλέξει κάποιος παραγωγός να συνεργαστεί µε την Αθηναϊκή Ζυθοποιία.
Αυτό ανέφερε ο γεωπόνος, ειδικός συνεργάτης της εταιρείας Βασίλης Κοτούλας στο πλαίσιο της εκδήλωσής µε τίτλο: « Αθηναϊκή Ζυθοποιία: 10 χρόνια ελληνικό κριθάρι» την Πέµπτη 17 Μαΐου, στο πρότυπο µικροζυθοποιείο ΑΘΗΝΕΟ που έχει δηµιουργήσει.