BACK TO
TOP
Σιτηρά - Ρύζι

Άρχισε τη συγκέντρωση σιτηρών ο ΑΣ Αιχμέας

Υπάρχει δυνατότητα να κλείνονται οι ποσότητες που παραδίδονται στις αποθήκες με τιμή ημέρας.

0
0

Με ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αιχμέας κάνει γνωστό ότι ξεκίνησε η συγκέντρωση σιτηρών για λογαριασμό των παραγωγών του στις αποθήκες της Μαραθιάς

Ο παραγωγός θα μπορεί να παραδίδει το προϊόν του στις αποθήκες του συνεταιρισμού και μετά την πώληση του προϊόντος θα εισπράττει την αντίστοιχη αξία του, αφού γίνει η παρακράτηση της προμήθειας, για την κάλυψη των διαχειριστικών εξόδων.

Επίσης, ο παραγωγός έχει τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμεί, να κλείνει τις ποσότητες που παραδίδει στις αποθήκες με τιμή ημέρας η οποία θα έχει ανακοινωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Αιχμέας αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι για την καλλιεργητική περίοδο του έτους 2018 Ο Α.Σ. ΑΙΧΜΕΑΣ θα διενεργήσει συγκέντρωση σιτηρών για λογαριασμό παραγωγού.

Ο παραγωγός θα παραδίδει το προϊόν του στις αποθήκες του Α.Σ. ΑΙΧΜΕΑ και μετά την πώληση του προϊόντος θα εισπράττει την αντίστοιχη αξία του, αφού γίνει η παρακράτηση της προμήθειας, για την κάλυψη των διαχειριστικών εξόδων.

Επίσης, ο παραγωγός έχει τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμεί, να κλείνει τις ποσότητες που παραδίδει στις αποθήκες με τιμή ημέρας η οποία θα έχει ανακοινωθεί.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις αποθήκες του Συνεταιρισμού στη θέση  «Μαραθιάς» στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιβαδειάς (από Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 θα είναι ανοιχτά τα κέντρα συγκέντρωσης ).

Οι παραγωγοί που τηρούν βιβλία θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το Δελτίο Αποστολής.

Υπεύθυνος  :  Αγγελόπουλος  Βασίλης

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία