BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Mε επιταγή ημέρας πληρώνουν τα Θρακικά εκκοκιστήρια

Mε την παράδοση βαμβακιού θα δίνονται οι επιταγές πληρωμής, ενώ θα επιδοτούνται και τα χιλιόμετρα.

Άρον-άρον έκλεισαν τις τιμές στα βαμβάκια οι εκκοκκιστές

1
0

Τα εκκοκκιστήρια ΑΚΚΑ είναι τα πιο σύγχρονα στην Θράκη γιατί έγιναν τελευταία και έτσι χρησιμοποιήθηκε η πιο πρόσφατη τεχνογνωσία. Η λειτουργία τους πλέον με τη μέθοδο φασόν δίνει νέες δυνατότητες στον αγροτικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής να εξασφαλίσει την έγκαιρη και σωστή παράδοση του βαμβακιού.  «Θέλουμε να μας εμπιστευτούν οι αγρότες της επαρχίας Σαπών και των χωριών της», θα πει  ο κ. Κουρούδης που θα φροντίσει για να τηρηθεί η μεθοδολογία που διατηρεί με αξιοπιστία όλα αυτά τα χρόνια στο θέμα των πληρωμών που είναι και το βασικότερο που καίει κάθε αγροτική οικογένεια.

«Ελπίζω ότι θα πάρουμε και φέτος ένα μεγάλο ποσοστό των βαμβακιών της Θράκης, και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μια καλή χρονιά για τους αγρότες μας όταν σε άλλες περιοχές οι αγρότες δεν πληρώνονται, γιατί τα εκκοκκιστήρια εκεί δεν έχουν χρηματοδοτήσεις» λέει ο κ. Κουρούδης που προσθέτει για το διαδικαστικό.  «Εμείς  θα πληρώνουμε με επιταγή ημέρας οι αγρότες θα παίρνουν τιμολόγιο των Θρακικών εκκοκκιστηρίων και την επιταγή που θα μπορούν να την πάνε στην Τράπεζα. Αμέσως με την λήξη της σεζόν θα δίνουμε και την επιδότηση ανάλογα με την απόσταση που διανύουν μέχρι την παράδοση».

Η εταιρία Θρακικά Εκκοκκιστήρια λειτουργεί δυναμικά πλέον τρεις μονάδες εκκοκκιστηρίων δύο στην Ροδόπη και μία στον Έβρο αποδεικνύοντας την υπεροχή της στο χώρο με γνώμονα την αξιοπιστία στην συνεργασία της με τον αγροτικό κόσμο και την γνώση της αγοράς του βάμβακος και της πώλησής του στο διεθνές εμπόριο.

Πηγή: www.xronos.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία