BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Δέσμευση Αποστόλου για απλήρωτα βαμβάκια απέσπασε ο Ν. Παπαδόπουλος

Το ζήτημα των βαμβακοπαραγωγών, οι οποίοι είναι απλήρωτοι ένα μήνα λόγω έλλειψης τιμολόγησης βάμβακος από τις βιομηχανίες, με αποτέλεσμα την μη πληρωμή της παραγωγής που έχει συγκομιστεί έθεσε στις 29 Οκτωβρίου ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπαδόπουλος, στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου.

Χάνονται τα όστρακα της Ελλάδας

0
1

Ο υπουργός δεσμεύτηκε να κινηθούν οι διαδικασίες προκειμένου να τηρηθούν από τις βιομηχανίες οι ισχύουσες νομικές διατάξεις.

Εκτός του θέματος του βαμβακιού ο βουλευτής έθιξε το γεγονός της χαμηλής τιμής αγοράς των μήλων από τους εμπόρους και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, μια περιοχή με κύρια αγροτική απασχόληση την παραγωγή μήλου. Συζητήθηκαν τρόποι μείωσης του κόστους παραγωγής καθώς και το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για το νέο μοντέλο συνεταιρισμών, που μπορεί να συμβάλλει άμεσα και ανέξοδα στην αύξηση τιμής πώλησης των προϊόντων από τους παραγωγούς στους εμπόρους.

Τέλος τέθηκαν τα προβλήματα λειτουργίας και συντήρησης της Αβερώφειου Γεωργικής Σχολής Λάρισας, ζητήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα με σκοπό την ανάδειξή και τη συνέχιση του έργου, της προσφοράς και της μεγάλης ιστορίας της Σχολής στον παραγωγικό ιστό της χώρας.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

27-11-2015 08:55ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

παρακολουθει καποιος τα e-mail ? περιμενω μια απαντηση για το μητρωο αμπελουργίας. ευχαριστω

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία