BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Μετά τους Δοντάδες με τα 53 λεπτά και το δολάριο βοηθάει στο σύσπορο

Το δρόµο του βαµβακιού για τα επόµενα χρόνια αναµένεται να σηµατοδοτήσει η φετινή χρονιά, µε την καλλιέργεια να βρίσκεται σε κρίσιµη καµπή και τους συντελεστές του κλάδου να εκφράζουν την αγωνία τους για το µέλλον.

Μετά τους Δοντάδες με τα 53 λεπτά και το δολάριο βοηθάει στο σύσπορο

1
0
Η πρώτη εβδοµάδα συγκοµιδής σε Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία δίνει καλά δείγµατα ως προς τις αποδόσεις και κυρίως ως προς την ποιότητα του προϊόντος, ενώ µε το δεξί φαίνεται να ξεκινάει και η εµπορική περίοδος, µε τον όµιλο ∆οντά – Επίλεκτος να ανακοινώνει τιµή παραλαβής (παραδοτέο στο εκκοκκιστήριο) του σύσπορου βαµβακιού στα 53 λεπτά το κιλό.

Εκτός από το ότι η τιµή αυτή θεωρείται καλή σαν αφετηρία, ακόµη µεγαλύτερη σηµασία έχει το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά µετά από χρόνια που οι παραγωγοί ξέρουν από την πρώτη στιγµή πως κινείται η αγορά του προϊόντος και βλέπουν τον ανταγωνισµό στον κλάδο των εκκοκκιστικών επιχειρήσεων να λειτουργεί και προς όφελός τους.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου μαζί με το περιοδικό Wine Trails στα περίπτερα όλης της χώρας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία