BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Κάνουν φούσκες οι υπεραξίες στο ελαιόλαδο

Τη νέα τάση που διαμορφώνει στην χώρα μας η έλευση των Olive Oil Bars παρουσιάζει στη νέα του έκδοση το περιοδικό El, που κυκλοφορεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, μαζί με την εφημερίδα Agrenda.

Κάνουν φούσκες οι υπεραξίες στο ελαιόλαδο

1
0

Στις σελίδες της ειδικής έκδοσης για το ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά θα βρείτε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την επόμενη υπερ-τροφή, που προέρχεται από το κουκούτσι της ελιάς.

Την ίδια στιγμή, έως 67,5 ευρώ το στρέμμα ενίσχυση μπορούν να λάβουν οι ελαιοπαραγωγοί μέσω του νέου προγράμματος βιολογικής γεωργίας, που παρουσιάζει το El κι ενώ εξακολουθεί και τη νέα προγραμματική περίοδο, να δίνεται η δυνατότητα στους ελαιοτριβείς, να εκσυγχρονίσουν τις μονάδες τους και να μετατρέψουν από τριφασικά, σε διφασικά τα ελαιοτριβεία τους.

Στο 13ο τεύχος του El θα βρείτε επίσης ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στην επιτραπέζια ελιά ποικιλίας Καλαμών, η οποία παρά τις γενικότερες δυσχέρειες στο θεσμικό της πλαίσιο, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στις ελληνικές εξαγωγές, ενώ οι παραγωγοί εισπράττουν φέτος σαφώς αυξημένες τιμές, σε σύγκριση με πέρσι.

Όλα αυτά μαζί με όλη την επικαιρότητα στην εγχώρια και διεθνή επιχειρηματική σκακιέρα στο ειδικό περιοδικό για την ελιά και το ελαιόλαδο, το El που κυκλοφορεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου μαζί με την Agrenda.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία