Μέσω διαδραστικής παράστασης χρονικής διάρκειας µιας ώρας, κάτι πρωτοποριακό παγκοσµίως λένε στελέχη της GAEA στο El, που λαµβάνει χώρα εντός του χώρου του Olive Oil Bar, ο επισκέπτης οδηγείται µεθοδικά στη γνώση, τη σωστή επιλογή, τη γεύση αλλά και την απόλαυση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. «Το σεµινάριο έχει διαµορφωθεί µε τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρει µια ολοκληρωµένη εµπειρία, πάντα υπό την προσεκτική καθοδήγηση του παρουσιαστή», επισηµαίνει µιλώντας στο El ο υπεύθυνος marketing του Yoleni’s, Γιάννης Γεωργιάδης
Σηµειώνεται πως το πρωτοποριακό αυτό εγχείρηµα στεγάζεται στον τρίτο όροφο του πολυχώρου ελληνικής γαστρονοµίας Yoleni’s στη οδό Σόλωνος και δηµιουργήθηκε σε συνεργασία µε την διεθνώς βραβευµένη ελληνική εταιρεία ελαιολάδου GAEA, η οποία ήδη διαθέτει τα τυποποιηµένα προϊόντα της, σε άλλο χώρο (στο υπόγειο) του καταστήµατος στο Κολωνάκι, αλλά και διαδικτυακά. Ακόµα όµως και για τον επισκέπτη του χώρου που διαθέτει περιορισµένο χρόνο, έχει προβλεφθεί ιδιαίτερη παρουσίαση µε τη χρήση ατοµικών tablets και διαδραστικών ενεργειών αναγνώρισης και κατανόησης του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου
Τα δείπνα γευσιγνωσίας και τα σεµινάρια πραγµατοποιούνται από Τρίτη ως Κυριακή, ενώ για την συµµετοχή του κοινού, είναι απαραίτητη κράτηση
Διαβάστε αναλυτικό αφιέρωμα στο περιοδικό «el» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.
Σηµειώνεται πως το πρωτοποριακό αυτό εγχείρηµα στεγάζεται στον τρίτο όροφο του πολυχώρου ελληνικής γαστρονοµίας Yoleni’s στη οδό Σόλωνος και δηµιουργήθηκε σε συνεργασία µε την διεθνώς βραβευµένη ελληνική εταιρεία ελαιολάδου GAEA, η οποία ήδη διαθέτει τα τυποποιηµένα προϊόντα της, σε άλλο χώρο (στο υπόγειο) του καταστήµατος στο Κολωνάκι, αλλά και διαδικτυακά. Ακόµα όµως και για τον επισκέπτη του χώρου που διαθέτει περιορισµένο χρόνο, έχει προβλεφθεί ιδιαίτερη παρουσίαση µε τη χρήση ατοµικών tablets και διαδραστικών ενεργειών αναγνώρισης και κατανόησης του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου
Τα δείπνα γευσιγνωσίας και τα σεµινάρια πραγµατοποιούνται από Τρίτη ως Κυριακή, ενώ για την συµµετοχή του κοινού, είναι απαραίτητη κράτηση
Διαβάστε αναλυτικό αφιέρωμα στο περιοδικό «el» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.