Εμπορική διεύθυνση

Εμπορική Διεύθυνση – Τμήμα διαφήμισης και προβολή

Η παρεχόμενη εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας που επιλέγουν να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στα μέσα που διαθέτει η Green Box Εκδοτική Α.Ε., δεν αποτελεί για εμάς μια απλή συναλλαγή, αλλά βασίζεται σε μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης, πίστης και φροντίδας που αναπτύσσουμε με τους συνεργάτες μας, για την καλύτερη δυνατή προβολή και απόδοση της επενδυτικής δαπάνης τους.

Γνωρίζοντας ότι ο καθορισμός του διαφημιστικού προϋπολογισμού αποτελεί πολύπλοκο πρόβλημα και ότι στην εκτίμηση των πελατών μας παίζει σπουδαιότατο ρόλο η συνάρτηση απόκρισης στην διαφήμιση τους, έχουμε φροντίσει με την ποιότητα περιεχομένου και εκτύπωσης που σταθερά ακολουθούμε, να διαμορφώσουμε το ιδανικό περιβάλλον προβολής προϊόντων και υπηρεσιών, σε ένα ευρύ και ενδιαφέρον κοινό.

Ο συνδυασμός της εταιρικής υποστήριξης, με ελκυστικά και ευέλικτα προγράμματα προβολής, έχει ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση της διαφήμισης σας.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προβολή την εταιρείας σας, τηλεφωνείστε στο Εμπορικό Τμήμα της Green Box, στο τηλέφωνο: 210-3232905 ή στείλτε E-mail στη Διεύθυνση greenbox@otenet.gr

Εμπορικός Διευθυντής : Παναγιώτης Αραβαντινός
Τηλ. 210 3232905 (εσω 120), aravantinos@agronews.gr.