BACK TO
TOP
Δενδροκηπευτικά

Νέα αγορά δημιουργούν τα salad bars

Πνοή στη ζήτηση των φρέσκων φρούτων και λαχανικών έρχονται να δώσουν τα μαγαζιά εστίασης αποκλειστικά με σαλάτες ή αλλιώς «Salad Bars», που αποκτούν το δικό τους κοινό στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Τη νέα αυτή τάση που φαίνεται να διαθέτει στοιχεία πέρα από το χαρακτηρισμό, «μόδα είναι θα περάσει», παρουσιάζουμε στο Fresher που έρχεται το Σάββατο 16 Ιουλίου, μαζί με όλη την επικαιρότητα τόσο της διεθνούς, όσο και της ελληνικής αγοράς οπωροκηπευτικών, αλλά και τις πιο πρόσφατες κινήσεις όλων των ισχυρών παιχτών του κλάδου.

Νέα αγορά δημιουργούν τα salad bars

1
0
Ακόμα, στις σελίδες του Fresher, βρείτε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την αγορά του συμπύρηνου και τις προσπάθειες να διαμορφώσει καλή τιμή για τη φετινή σεζόν αλλά και εκτενές ρεπορτάζ για την εικόνα της αγοράς στη ντομάτα, το αχλάδι, τα νεκταρίνια, το καρπούζι, τη μελιτζάνα και την πιπεριά.

Επιπλέον σε ένα 8σέλιδο αφιέρωμα, παρουσιάζονται οι νέες τάσεις στην καλλιέργεια και στην αγορά των οπωροκηπευτικών όπως διατυπώθηκαν από το εξειδικευμένο πάνελ ομιλητών που συμμετείχαν στην εκδήλωση Fresh Conference, την οποία διοργάνωσε ο όμιλος Green Box στην περασμένη Frescon.

Μαζί, στο Fresher που έρχεται μαζί με την Agrenda, το Σάββατο 16 Ιουλίου, αναλυτικό ρεπορτάζ για την εναλλακτική επιλογή στη δενδροκομία που αποτελούν οι υβριδικές διασταυρώσεις - interspecifics, για τις επιπτώσεις από το Brexit και για τις πληγές που έχει ανοίξει η υπόθεση Μαρινόπουλος στον τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών


 
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία