BACK TO
TOP
Fresher

Ξεφυλλίζοντας τον ζωντανό κατάλογο της Rijk Zwaan Hellas

Tη δυνατότητα να δουν όλους τους τύπους σαλάτας/µαρουλιού σε έναν αποδεικτικό αγρό έδωσε την Τετάρτη 16 Νοεµβρίου σε παραγωγούς, γεωπόνους, υπευθύνους λιανικής και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις κοµµένες σαλάτες η Rijk Zwaan Hellas.

Ξεφυλλίζοντας τον ζωντανό κατάλογο της Rijk Zwaan Hellas

1043
0
Τόπος, τα  Ίρια Αργολίδας, και εκεί ταξίδεψε το Fresher για να παρακολουθήσει από κοντά την παρουσίαση της εταιρείας, η οποία -σηµειωτέον- περιλάµβανε περισσότερες από 90 διαφορετικές ποικιλίες αλλά και να ενηµερωθεί για τις καινοτοµίες της από τη διοίκησή της, τους αεικίνητους ∆ιαµαντή Τσιατούρα και Χρήστο Λάβδα

Όσον αφορά τις φρεσκοκοµµένες σαλάτες, η πρώτη καινοτοµία της Rijk Zwaan   είναι η ανάπτυξη της σαλάτας τύπου Salanova που περιλαµβάνει µεγαλύτερο αριθµό φύλλων και µετατρέπεται σε σαλάτα απλά µε το κόψιµο του κεντρικού στελέχους. Το χαρακτηριστικό Open Heart Cos στα µαρούλια είναι µία ακόµη καινοτοµία.

Τα µαρούλια µε αυτό το χαρακτηριστικό παραµένουν ανοιχτά δίνοντας περισσότερα φύλλα. Το πιο πρόσφατο επίτευγµα είναι η ανάπτυξη του χαρακτηριστικού knox που προσδίδει καλύτερη συµπεριφορά και καθυστέρηση στην οξείδωση µετά την κοπή.

Της Μαρίνα ΣκοπελίτουΔιαβάστε αναλυτικό φωτο-ρεπορτάζ στο Fresher που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία