BACK TO
TOP
Δενδροκηπευτικά

Το πιο ακριβό ραντίτσιο πουλά αιώνια νεότητα

Την επανάσταση που δρομολογείται στις μεταφορές των φρουτολαχανικών, με την εκκίνηση να δίνουν τα γρήγορα τρένα που φεύγουν από την Ισπανία, φιλοξενεί στις σελίδες του το Fresher που κυκλοφορεί το Σάββατο 22 Απριλίου μαζί με την Agrenda.

Το πιο ακριβό ραντίτσιο πουλά αιώνια νεότητα

5
0
Μέσα σε 50 ώρες φρούτα και λαχανικά από τη Βαλένθια της Ισπανίας και τα θερμοκήπια της Αλμερίας φθάνουν στο λιμάνι Moerdijk της Ολλανδίας και σε διαμετακομιστικά κέντρα στη Γερμανία και μετέπειτα σ’ όλη την Ευρώπη.

Επίσης, στις σελίδες του Fresher, βρείτε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τις εκτιμήσεις παραγωγής, τη ζήτηση και τις νέες ποικιλίες για τη φράουλα, αλλά και αναλυτικό ρεπορτάζ για την εικόνα της αγοράς σε πατάτες και ντομάτα θερμοκηπίου. Διαβάστε ακόμα δισέλιδο ρεπορτάζ για τα πορτοκάλια Βαλέντσια, τα ακτινίδια, τα σπαράγγια και τα καρπούζια.

Στο Fresher Απριλίου που έρχεται μαζί με την Agrenda αναλυτικό ρεπορτάζ για όλα τα επιχειρηματικά και τα επενδυτικά νέα από τον κλάδο των οπωροκηπευτικών.

Δείτε, ακόμα, καλλιεργητικές συμβουλές για τα πυρηνόκαρπα, και τις πιπεριές καθώς και για τη μετασυλλεκτική φροντίδα του μπρόκολου

 Όπως πάντα, ξεχωριστή θέση στην ειδική έκδοση της Green Box για τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν και οι παρουσιάσεις επιτυχημένων εταιρικών μοντέλων από τον κλάδο
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία