BACK TO
TOP
Green reports

ΕΑΣ Αγρινίου: «Δικαίωση των αγροτών για τα φωτοβολταϊκά»

Για δικαίωση έστω και την ύστατη στιγμή όσον αφορά τα αγροτικά φωτοβολταϊκά κάνει λόγο η «Ένωση Αγρινίου» σε ανακοίνωσή της.

Παίρνουν όρους σύνδεσης οι αγρότες του Αγρινίου

2
2

 

 

«Σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον, υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, με τα σενάρια και τις τροποποιήσεις να διαφοροποιούνται συνεχώς και ύστερα από τον αγώνα που έδωσαν παραγωγοί από όλες τις γωνιές της χώρας,  οι τελικές ρυθμίσεις του περιβόητου New Deal, βελτιώθηκαν σημαντικά για τους αγρότες», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:
«Η «Ένωση» Αγρινίου επιθυμεί να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τους βουλευτές εκείνους που αγωνίστηκαν, ώστε να γλυτώσουν οι Αγρότες τα σπίτια τους από τις κατασχέσεις, να συνεχίσουν τις δραστηριότητες τους και να παράγουν τρόφιμα για τη κοινωνία.
Ιδιαίτερα επιθυμεί να ευχαριστήσει και ονομαστικά τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κο Θ. Μωραΐτη για τη συμβολή του από την αρχή της προσπάθειας αυτής, η οποία ειδικά τις τελευταίες μέρες αποδείχτηκε καθοριστική.
Ευχαριστεί, επίσης, όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή, αφήνοντας πίσω διαφορές, παραμερίζοντας όσα μας χωρίζουν και πιστεύοντας σε ένα αγώνα που πολύ θεωρούσαν μάταιο. Παρέμειναν ενωμένοι παρά το ότι και αυτός ο πόλεμος είχε τον «Εφιάλτη» του.
Και για να μη κατηγορηθούμε ότι αφήνουμε υπονοούμενα, αναφερόμαστε συγκεκριμένα και προσωπικά στον κο Σπανούλη, ο οποίος για άλλη μια φορά με τις πράξεις που ο ίδιος άλλωστε περιγράφει, λειτούργησε διασπαστικά, ως δεκανίκι του ΣΠΕΦ και όσων ήταν απέναντι στην προσπάθεια αυτή.
Χωρίς να μειώνουμε σε καμία περίπτωση των αγώνα των συναδέλφων αγροτών που είναι μέλη του συνδέσμου που προεδρεύει ο κος Σπανούλης, επιθυμούμε να ενημερώσουμε και αυτούς, ότι χωρίς την προσπάθεια του ΕΣΑΦ, του ΠΟΣΠΗΕΦ, και των μικρότερων συλλόγων από τις Σέρρες, την Ήπειρο, την Κρήτη και των υπόλοιπων μεμονωμένων παραγωγών, τίποτα από όσα πετύχαμε δε θα ήταν εφικτό.
Και για αυτό ακριβώς το λόγο, κλείνοντας θα πρέπει να τονίσουμε ότι το σημαντικότερο αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής δεν είναι οι ευνοϊκότερες ρυθμίσεις που τελικά ψηφίστηκαν, αλλά το γεγονός ότι για άλλη μία φορά αποδείχθηκε ότι όλοι μαζί, ενωμένοι, μετακινούμε βουνά».  

.

 

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

02-04-2014 13:18Σένιος

Τον κ.Μωραίτη θα τον ευχαριστούσαμε και εμείς αν μπορούσε να πετύχει να μη γίνει μείωση στα οικιακά ανά τρίμηνο.Τώρα το μόνο που μπορούμε να του πούμε ότι το αντάρτικό πρέπει να φθάνει μέχρι τέλους αλλιώς δεν είναι αντάρτικο .Ήταν περισσότερο δυναμικός και υπερασπιζόταν τις θέσεις στο Υπεκα ,από ότι όταν υπερασπίστηκε τα οικιακά στη Βουλή.Περιμέναμε περισσότερο δυναμισμό. Τα οικιακά δε σώθηκαν και ο κόσμος δε θα γλυτώσει τα σπίτια του από τις κατασχέσεις,αντίθετα σώθηκαν τα μεγάλα Φ/β ,οπότε εμείς δε θα τον ευχαριστήσουμε γιατί γνωρίζαμε ότι ήταν ο μοναδικός που μίλησε από τους αντάρτες και δεν εισακούστηκε.Θα μπορούσε να επιμένει και να ζητούσε να διορθωθεί η διάταξη. Οι Βουλευτές της Αντιπολίτευσης δε θα μπορούσαν να πετύχουν τίποτα παρά το ότι προσπάθησαν πολύ.Άρα το βάρος της τροποποίησης έπεφτε στο κ.Μωραίτη που δεν το σήκωσε.

Απάντηση

01-04-2014 21:11Ανδρέας

Τι κάθεστε και γράφεται τα έχεται χάσει τελείως !!! Με τις στρεβλώσεις της αγοράς πότε θα ασχοληθούν οι αρμόδιοι ? Του χρόνου τέτοιο καιρό πάλι στο ίδιο σημείο θα είμαστε... Πάλι ελειματικό το ταμείο του Λαγηε.... Δεν μετακινησαμε κανένα βουνό... το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΑΣ πλέον είναι και επίσημα χαρτάκι για να σκουπίζουμε τα ......... μας. Ευχαριστω...

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία