BACK TO
TOP
Green reports

Επεκτείνεται στην περιοχή της Ασίας η «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT»

Διευρύνει τις συνεργασίες της εκτός Ελλάδος η «Συστήματα SUNLIGHT» και ειδικά στην περιοχή της Ασίας, μέσω ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα αποθήκευσης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Στηρίζει την Ελλάδα και επεκτείνεται η Sunlight

0
0

Συγκεκριμένα, η εταιρεία - συμφερόντων Πάνου Γερμανού- σε συνεργασία με την εταιρεία SFG Technology, τοπικό συνεργάτη της στη Μαλαισία, εγκατέστησε, για λογαριασμό της TNB -της μεγαλύτερης κρατικής εταιρείας παροχής ηλεκτρισμού της Μαλαισίας, ένα ολοκληρωμένο σύστημα συσσωρευτών για τη λειτουργία ενός από τα μεγαλύτερα υβριδικά φωτοβολταϊκά συστήματα του κόσμου. Με τον τρόπο αυτό, η SUNLIGHT συνέβαλλε τόσο στην ηλεκτροδότηση απομακρυσμένων χωριών της Μαλαισίας όσο και στη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Για τη λειτουργία του υβριδικού αυτού συστήματος χρησιμοποιήθηκαν 960 συσσωρευτές ανοικτού τύπου της Premium σειράς SUNLIGHT RES OPzS (2V 20 OPzS 2500), ειδικά σχεδιασμένων για αποθήκευση ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, που κατασκευάζονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στην Ξάνθη. Στόχος της λειτουργίας του δικτύου είναι η ηλεκτροδότηση 16 απομακρυσμένων περιοχών της Μαλαισίας, όπου διαμένουν περίπου 3.000 κάτοικοι και όπου μέχρι πρότινος οι καθημερινές ανάγκες εξυπηρετούντο με ηλεκτρογεννήτριες, λόγω της αδυναμίας σύνδεσης με το κεντρικό δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Το δίκτυο παρέχει 24ώρη κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της περιοχής ενώ παράλληλα μεγιστοποιεί τα οφέλη για το περιβάλλον μέσα από τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Συγκεκριμένα στους 20 μήνες λειτουργίας του το σύστημα έχει συμβάλλει στην εξοικονόμηση 260.000 λίτρων πετρελαίου, παράγοντας περίπου 1800 MWh.

Η συστήματα SUNLIGHT συνεχίζοντας τη δυναμική της πορεία ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος μέσα από την παροχή πλήρους γκάμας συσσωρευτών για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία