BACK TO
TOP
Green reports

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά Ενεργειακά Συστήματα»

Πρόγραμμα Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων A.E.I. - Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ - «Φωτοβολταϊκά Ενεργειακά Συστήματα», συνδιοργανώνουν το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης και το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ρήξη Βερολίνου - Βρυξελλών για τους δασμούς στα κινεζικά φωτοβολταϊκά

2
0
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους Α.Ε.Ι. (Τ.Ε.Ι. ή Πανεπιστημίων), ή κάτοχους ισότιμου πτυχίου αλλοδαπής ανώτατης σχολής. Συγκεκριμένα, στοχεύει σε Ηλεκτρολόγους και Μηχανολόγους Μηχανικούς, Μηχανικούς Παραγωγής και Διοίκησης, Μηχανικούς Περιβάλλοντος, Φυσικούς, Χημικούς καθώς και μηχανικούς άλλων ειδικοτήτων που αποδεδειγμένα δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο χώρο της φωτοβολταϊκής τεχνολογίας

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλων κρατών με άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας, να είναι κάτοχοι πτυχίου/διπλώματος των παραπάνω ειδικοτήτων ή ισότιμου πτυχίου/διπλώματος της αλλοδαπής (απαιτείται αναγνώριση του Δ.Ι.Κ.Α.Τ.Σ.Α., νυν Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π, για κατόχους τίτλων σπουδών της αλλοδαπής)

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν έως και τις 22  Ιανουαρίου 2015  την  αίτηση που διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή. Η συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση καθώς και όλα τα δικαιολογητικά (σαρωμένα) θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Προγράμματος pv-pega@staff.teicrete.gr και pvteicrete@gmail.com ως την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία