BACK TO
TOP
Green reports

Συγχαρητήρια επιστολή ΣΠΕΦ στο νέο πρόεδρο της ΔΕΗ

Την πρωτοβουλία του νέου προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ, Εμμ. Παναγιωτάκη να θέσει ως προτεραιότητα την είσπραξη των ανεξόφλητων λογαριασμών χαιρετίζει ο ΣΠΕΦ στην ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε στον επικεφαλής της επιχείρησης με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.

Εκδικάστηκε η προσφυγή του ΣΠΕΦ κατά της έκτακτης εισφοράς στα φωτοβολταϊκά

3
0
Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κε Πρόεδρε

 

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας συγχαρούμε για την ανάληψη των καθηκόντων σας ως Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΗ Α.Ε. και να σας ευχηθούμε γόνιμη θητεία, όπως άλλωστε και στο υπόλοιπο νέο Δ.Σ.  Η μακρά διοικητική σας θητεία στον όμιλο και η βαθειά γνώση που αυτό φυσιολογικά συνεπάγεται, εκτιμούμε πως μπορεί να εγγυηθεί την ευστάθεια τόσο της ίδιας της επιχείρησης όσο και της αγοράς ηλεκτρισμού ευρύτερα.

Με την ευκαιρία επιτρέψτε μας να χαιρετήσουμε την προτεραιότητα διευθέτησης και επίσπευσης της είσπραξης των ανεξόφλητων λογαριασμών της ΔΕΗ, όπως με ρεαλιστικό και ευθυτενή τρόπο ανακοινώσατε κατά την ακρόαση σας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων.  Η συγκυρία της αύξησης της κερδοφορίας της επιχείρησης ένεκα της κατάργησης «παραδοσιακών» στρεβλώσεων όπως ο Μηχανισμός Ανάκτησης Μεταβλητού Κόστους (ΜΑΜΚ), του  εξορθολογισμού του κόστους των Αποδεικτικών Διαθεσιμότητας Ισχύος (ΑΔΙ) και τέλος της πτώσης της τιμής του πετρελαίου και συνεπακόλουθα και του αερίου, μπορεί εφόσον χρησιμοποιηθεί στοχευμένα να αποβεί καταλυτική για το έργο σας αυτό.  Η ενίσχυση άλλωστε του συστημικού ρόλου της ΔΕΗ διέρχεται οπωσδήποτε μέσα από την βελτίωση των οικονομικών, της ρευστότητας και συνεπακόλουθα της αξιοπιστίας της.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε πως ο Σύνδεσμος μας, ως ο κατεξοχήν επιστημονικός και επιχειρηματικός φορέας εκπροσώπησης των ηλεκτροπαραγωγών από φωτοβολταϊκά Πανελλαδικά, προτίθεται να συνδράμει με τεκμηριωμένο τρόπο κάθε θετική σας πρωτοβουλία. 

Υπό το φως αυτό παρακαλούμε όπως σε χρόνο που εσείς θεωρείτε κατάλληλο, μας ορίσετε σύντομα συνάντηση μαζί σας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Για τον ΣΠΕΦ, με εκτίμηση

Στέλιος Λουμάκης – Πρόεδρος

Όλγα Αγγελοπούλου – Γεν. Γραμματέας»

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία