BACK TO
TOP
Green reports

Προχωρά ο διαγωνισμός για νέα φωτοβολταϊκά

Προχωρούν οι διαδικασίες για τον πρώτο πιλοτικό διαγωνισμό εγκατάστασης νέων φ/β, σύμφωνα με τις προβλέψεις του νέου νόμου.

Σε ισχύ ο συμψηφισμός ενέργειας για αγρότες μ’ ένα πάρκο και πολλές μονάδες

0
1
Η κατάθεση της εγγυητικής επιστολής μαζί με το αίτημα αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη διαγωνιστική διαδικασία. Για τις φωτοβολταικές εγκατασταστάσεις που έχουν λάβει ή θα λάβουν οριστική προσφορά σύνδεσης μετά τον νέο νόμο (4414/2016) οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν στον Διαχειριστή από τον οποίο εκδόθηκε η Οριστική Προσφορά Σύνδεσης, την αποδοχή της μαζί με την προβλεπόμενη εγγυητική επιστολή (ν,4152/2013).

Και για την κατηγορία αυτή των ενδιαφερομένων ισχύει η δίμηνη προθεσμία, από την έκδοση του νέου νόμου, που λήγει στις 9 Οκτωβρίου.

Τα σχετικά διαιολογητικά πρέπει οπωσδήπτε να κατατεθούν πριν την ημερομηνία προκήρυξης της πιλοτικής ανταγωντιστικής διαδικασίας. Τα αιτήματα για την εκ νέου χορήγηση της οριστικής προσφοράς σύνδεσης καθώς και οι αποδοχές των οριστικών προσφορών σύνδεσης μαζί με τις εγγυητικές επιστολές θα πρέεπι να κατατίθενται στα κεντρικά γραφεία είτε του ΑΔΜΗΕ είτε του ΔΕΔΔΗΕ, ανάλογα με την περίπτωση.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

13-09-2016 10:23ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ολακαλα,καιολαγιε,ποτεθαπληρωνει

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία