BACK TO
TOP
Green reports

Περνούν έλεγχο οι παλιές επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά

Ομάδα εργασίας για τον έλεγχο όλων των εκκρεμών επενδυτικών σχεδίων αγροτών και άλλων παραγωγής ηλεκτρισμού από την ηλιακή ενέργεια, συνολικής ισχύος 150 kw, που έχουν υπαχθεί στις διατάξεις του αναπτυξιακού νόμου 3299/2004, συγκροτείται στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Περνούν έλεγχο οι παλιές επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά

1
0

Η συγκρότηση της εν λόγω ομάδας έγινε με την απόφαση 91439, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β' 3073/06-09-2017, και αντικείμενό της θα είναι:

- Ο έλεγχος και καταγραφή της υλοποίησης, ολοκλήρωσης και έναρξης της παραγωγικής λειτουργίας του επενδυτικού σχεδίου (έλεγχος υλοποίησης φυσικού αντικειμένου) κατά την ημερομηνία υποβολής του αιτήματος για την ολοκλήρωση και πιστοποίηση της έναρξης της παραγωγικής λειτουργίας.

- Ο έλεγχος των βιβλίων, στοιχείων και παραστατικών που αφορούν την υλοποίηση και ολοκλήρωση του επενδυτικού σχεδίου (έλεγχος οικονομικού αντικειμένου).

- Η διαπίστωση της συμμόρφωσης του φορέα του επενδυτικού σχεδίου προς τις διατάξεις του ν. 3299/2004 καθώς και της τήρησης των προϋποθέσεων και των όρων της απόφασης υπαγωγής.

Το έργο της ομάδα εργασίας ολοκληρώνεται με την διενέργεια του συνόλου των εκκρεμών στη Γενική Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων αιτημάτων διοικητικών ελέγχων.

Βρείτε εδώ τη σχετική απόφαση για τη Σύσταση Ομάδας Εργασίας για ελέγχους σε επενδυτικά σχέδια παραγωγής ΑΠΕ.pdf

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία