BACK TO
TOP
Green reports

Φωτοβολταϊκά σε δημοτικά κτίρια στην Καρδίτσα

Υπογράφηκαν οι συμβάσεις μεταξύ του Δήμου Μουζακίου της ΔΕΗ και τη ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) που αφορούν την εγκατάσταση επτά φωτοβολταϊκών συστημάτων ισχύος 10kW έκαστο σε αντίστοιχες στέγες δημοτικών κτιρίων.

Νέο φωτοβολταϊκό πάρκο στη στέγη της εταιρείας ΑΒΒ

1
0

Οπως έγινε γνωστό ο Δήμος Μουζακίου για τα επτά φωτοβολταϊκά συστήματα, ισχύος 10kW έκαστο, που εντάσσονται στο Ειδικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών σε κτιριακές εγκαταστάσεις, και θα εγκατασταθούν στο Κινηματοθέατρο - Πολιτιστικό Κέντρο Μουζακίου, 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου, Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Μαγούλας, Γυμνάσιο Φαναρίου, Γυμνάσιο Μαγούλας, Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου και Γυμνάσιο Αγναντερού.

Ο Δήμος Μουζακίου έχει πλέον υπογεγραμμένες όλες τις αναγκαίες συμβάσεις σύνδεσης με το δίκτυο χαμηλής τάσης με την ΔΕΔΔΗΕ καθώς επίσης και τις συμβάσεις συμψηφισμού με τη ΔΕΗ. Μετά την υπογραφή των παραπάνω συμβάσεων ο Δήμος Μουζακίου έχει πλέον «κλειδώσει» την τιμή πώλησης της κιλοβατώρας στα 0,25€ για τα επόμενα 25 χρόνια.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία