BACK TO
TOP
Business

Μπαίνει στην αγορά της Ρουμανίας η Apostolos Bobolas S.A.

Δυναμικό παρών στην έκθεση RoEnergy Romania Bucharest 2013 έδωσε η γνωστή εταιρεία φωτοβολταϊκών apostolos bobolas S.A. θέτοντας ως στόχο να διεισδύσει στην αγορά της βαλκανικής χώρας συνεχίζοντας την στρατηγική της εξωστρέφειας.

Μπαίνει στην αγορά της Ρουμανίας η Apostolos Bobolas S.A.

1
0

 

 

Η έκθεση, που πραγματοποιήθηκε από 05 έως 07.06.2013, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις φωτοβολταϊκών στην Ανατολική Ευρώπη, που προσέλκυσε το θερμό ενδιαφέρον υποψηφίων επενδυτών από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη για επενδύσεις μεγάλων project.

 

Στην έκθεση, όπου συμμετείχαν εταιρείες – μεγάλου βεληνεκούς στον τομέα των φωτοβολταϊκών στην παγκόσμια αγορά, η παρουσία της ελληνικής εταιρείας apostolos bobolas S.A. απέσπασε τις καλύτερες των εντυπώσεων.

 

Η εταιρεία apostolos bobolas S.A. με τη συμμετοχή της στην έκθεση κατόρθωσε να αναδείξει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα και να προτείνει νέες φωτοβολταϊκές λύσεις για αποδοτικές εκτός συνόρων αγορές και σε Έλληνες επενδυτές.

 

Η μοναδική καινοτομία « Bobolas Tracker - 2 axis Sun Tracking System» απέσπασε τα θετικότερα σχόλια και τον θαυμασμό των επισκεπτών από όλο τον κόσμο.

 

Η εταιρεία έχοντας ως βασική της προτεραιότητα την ικανοποίηση και την εξυπηρέτηση του πελάτη, προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών εσωτερικών και εξωτερικών επενδυτών, οι οποίοι την εμπιστεύτηκαν για την υλοποίηση νέων project υψηλών προδιαγραφών.

 

Με ουσιαστικές επιχειρηματικές επαφές και με έντονο ενδιαφέρον για συνεργασία, η apostolos bobolas S.A. ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της με απόλυτη επιτυχία και συνεχίζει δυναμικά υποσχόμενη την ανάπτυξή της στις διεθνείς αγορές!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία