BACK TO
TOP
Green reports

Σύμπραξη της ΠΑΕ Ολυμπιακού με τη Yingli Green Energy

Ο μεγαλύτερος καθετοποιημένος παραγωγός πάνελ κρυσταλλικού πυριτίου ("PV") στον κόσμο και κορυφαία εταιρεία στην παγκόσμια αγορά φωτοβολταϊκών προϊόντων και συστημάτων η Yingli Green Energy Holding Company Limited (YGE), με το διακριτικό τίτλο Yingli Solar, ενώνει τις δυνάμεις της με τον Πρωταθλητή Ελλάδος, αποτελώντας τον «Επίσημο Προμηθευτή» της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014.

Σύμπραξη της ΠΑΕ Ολυμπιακού με τη Yingli Green Energy

0
0
Η νέα αυτή συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο διεθνούς χορηγικού προγράμματος της Εταιρίας και ενισχύει την ισχυρή παρουσία και την ενεργό συμμετοχή της, σε σημαντικά αθλητικά δρώμενα.

Ο Δημήτριος Μ. Μπαχαδάκης, Δ/νων Σύμβουλος της Yingli Green Energy Greece, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι καθώς, στο πλαίσιο της επιτυχημένης διεθνούς χορηγικής στρατηγικής μας, ξεκινάμε μια νέα συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Η  χορηγία αυτή ακολουθεί μια σειρά από ενέργειες που ξεκίνησαν το 2010,  όταν η Yingli Green Energy έγινε η πρώτη εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και πρώτη κινέζικη εταιρεία -χορηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (2010 FIFA World Cup), συνεργασία που θα συνεχιστεί με την χορηγία του 2014 FIFA World Cup στη Βραζιλία. Το 2011, η Yingli Green Energy έγινε o Επίσημος Χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας FC Bayern München και ο πρώτος Επίσημος Χορηγός Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (U.S. Soccer).  Είμαστε βέβαιοι ότι με την χορηγία του Ολυμπιακού, η συνέχεια θα είναι εξίσου δυναμική και συναρπαστική, συμβάλλοντας σημαντικά στην εκπλήρωση της αποστολής μας, να μετατρέπουμε την αστείρευτη δύναμη του ήλιου σε οικονομικά προσιτή, πράσινη ενέργεια για όλους. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Ολυμπιακό κάθε επιτυχία για τη νέα αγωνιστική περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη»

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τη Yingli Solar στη χορηγική οικογένεια της ομάδας. Είναι η πρώτη μας ανάλογη συνεργασία με εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά των φωτοβολταϊκών και της ηλιακής ενέργειας ενώ η παγκόσμια δυναμική της επιβεβαιώνει την υψηλή ανταγωνιστικότητα της χορηγικής μας πλατφόρμας», σχολίασε επίσης ο Νίκος Καραούζας, Εμπορικός Δ/ντης της ΠΑΕ Ολυμπιακός


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία