BACK TO
TOP
Green reports

Συνέδριο με θέμα «Τεχνολογίες Περιορισμού της Κλιματικής Αλλαγής» από τον ΟΒΙ

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (EuropeanPatentAcademy, EuropeanPatentOffice, EPO) διοργανώνει Συνέδριο με θέμα «Τεχνολογίες Περιορισμού της Κλιματικής Αλλαγής» την Πέμπτη 21 και Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο DivaniCaravel, αίθουσα ΠΕΛΛΑ-ΜΥΚΗΝΑΙ.

Συνέδριο με θέμα «Τεχνολογίες Περιορισμού της Κλιματικής Αλλαγής» από τον ΟΒΙ

1
0
Αναλυτικά το δελτίο τύπου

Το Συνέδριο θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι των Υπουργείων Οικονομίας & Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος & Ενέργειας. Τη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου, στις 22.09.2017, ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας Ευστράτιος Ζαφείρης, θα συμμετάσχει στη Συζήτηση σχετικά με τις προκλήσεις ως προς την εφαρμογή Τεχνολογιών Περιορισμού της Κλιματικής Αλλαγής στην Ευρώπη.

Εναρκτήριους χαιρετισμούς, στο εν λόγω Συνέδριο, θα απευθύνουν οι Δρ. ΠρόδρομοςΤσιαβός, ΠρόεδροςτουΔιοικητικούΣυμβουλίουτουΟΒΙ, οFrançois-Régis Hannart, Principal Director, European and International Cooperation, European Patent Office (EPO)καιοRichard Flammer, Principal Director Patent Information and European Patent Academy (EPO)

Ο Γενικός Διευθυντής του ΟΒΙ, Δρ. Ιωάννης Καπλάνης θα πραγματοποιήσει ομιλία του με τίτλο «Η Διανοητική Ιδιοκτησία ως όχημα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη»

Το Συνέδριο θα εξετάσει τις παγκόσμιες και ευρωπαϊκές τάσεις σχετικά με την ανάπτυξη και εφαρμογή Τεχνολογιών για τον Περιορισμό της Κλιματικής Αλλαγής (ClimateChangeMitigationTechnologies - CCMTs).
Θα δοθούν πληροφορίες και κατευθύνσεις σχετικά με τις εξελίξεις στην καινοτομία και την εμπορευματοποίηση των Τεχνολογιών για τον Περιορισμό της Κλιματικής Αλλαγής και θα συζητηθεί η ενσωμάτωση Τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, καθώς και οι σύγχρονες προκλήσεις ως προς την εφαρμογή Τεχνολογιών για τον Περιορισμό της Κλιματικής Αλλαγής, με παρουσίαση βέλτιστων πρακτικών και περιπτωσιολογικών μελετών από διαφορετικές χώρες

Στόχος του Συνεδρίου είναι να παρέχει μία πλατφόρμα ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών αναφορικά με την ανάπτυξη και διάδοση Τεχνολογιών Περιορισμού της Κλιματικής Αλλαγής στην Ευρώπη, με ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνολογίες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου δεν έχει οικονομική επιβάρυνση, ενώ θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία Ελληνικά - Αγγλικά.
Για το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου, όπου εκεί αναφέρονται όλοι οι εξειδικευμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και οι τίτλοι των παρεμβάσεών τους, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο, στον επίσημο ιστοχώρο του Οργανισμού
http://www.obi.gr/obi/?tabid=60&ncId=21&ncode=65

Οι ομιλίες θα μεταδίδονται απευθείας σε livestreaming στη διεύθυνσηUrl: http://www.livestreaming24.gr/album/2113
Για όσα Μέσα επιθυμούν, ο embedcode είναι
<iframe src="https://services.livemedia.gr/embed/live/3843" frameborder="0" scrolling="no" width="646" height="363" allowfullscreen></iframe>

Διεξαγωγή Συνεδρίου
Ξενοδοχείο DIVANICARAVE
Αίθουσα PELLA-MYCENA
Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου
Αθήν
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία