BACK TO
TOP
Green reports

Παιχνίδια και προβολές στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών

Στην Ημέρα της Γης 2014 θα συμμετέχουν περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι από 192 χώρες την Τρίτη 22 Απριλίου. Μάλιστα, με το σύνθημα «Πράσινες Πόλεις» θα υλοποιήσουν δραστηριότητες που προωθούν την ιδέα της βιωσιμότητας των πόλεων και της μείωσης του αποτυπώματος διοξειδίου του άνθρακος.

Παιχνίδια και προβολές στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών

2
0
Αυτή την ημέρα (Τρίτη 22 Απριλίου) προσκαλεί ο ΑΡΧΕΛΩΝ, Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας, μεγάλους και μικρούς στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών, στην 3η μαρίνα της Γλυφάδας για να συμμετέχουν στη δραστηριότητα «νοικοκυρέματος» που οργανώνει για όλες τις ηλικίες (από 8 ετών και πάνω)

Εκτός από την προσφορά της εργασίας θα παιχτούν επιδαπέδια οικολογικά παιχνίδια, θα γίνουν προβολές, αλλά και επίσκεψη στους χώρους περίθαλψης των τραυματισμένων, ενώ το μεσημέρι οι συμμετέχοντες θα φάνε το φαγητό που θα έχουν φέρει από το σπίτι τους.

Η Ημέρα της Γης καθιερώθηκε πριν 44 χρόνια και αποτελεί ορόσημο σκέψης και δράσης. Είναι μια ευκαιρία να αναδειχτεί πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε το περιβάλλον μας και όλα τα είδη με τα οποία συμβιώνουμε επάνω στον Πλανήτη μας

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ συμμετέχοντας για πολλοστή φορά σ’ αυτές τις εκδηλώσεις θα υποδέχεται ελεύθερα όλους τους φίλους της φύσης από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Ο ΑΡΧΕΛΩΝ είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1983 με σκοπό τη μελέτη και προστασία των θαλάσσιων χελωνών και των βιοτόπων τους καθώς και την ενημέρωση του κοινού

Το Κέντρο Διάσωσης βρίσκεται επάνω στην 3η μαρίνα της Γλυφάδας, στην στάση ΤΡΑΜ «Παλαιό Δημαρχείο».

Για πληροφορίες επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 210 8982600 και 210 5231342



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία