BACK TO
TOP
Green reports

Aιτήσεις έως 26/8 στο διαγωνισμό Cleantech Open 2015

Μέχρι τις 26 Αυγούστου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διεθνή διαγωνισμό «Cleantech Open Global Ideas» για επιχειρηματικά σχέδια που αφορούν τις πράσινες τεχνολογίες και τις εναλλακτικές πηγές καθαρής ενέργειας.

Aιτήσεις έως 26/8 στο διαγωνισμό Cleantech Open 2015

2
0
Οι καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες θα διαγωνιστούν σε τοπικό επίπεδο, στον Εθνικό Τελικό που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια του Disrupt Startup ScaleUP 2015, στις 1-4 0κτωβρίου. Έλα να δημιουργήσουμε μαζί έναν οδηγό επιβίωσης, “σε κατάσταση πολιορκίας”

Ο νικητής θα μεταβεί στο Διεθνή Τελικό, Cleantech Open Global Forum στο Σαν Φρανσίσκο, τον ερχόμενο Νοέμβριο
Οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να προέρχονται από τον κλάδο της ανανεώσιμης και έξυπνης ενέργειας, των «πράσινων» κτιρίων, των μεταφορών και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας όπως αέρας και νερό, καθώς και της διαχείρισης αποβλήτων.

Επίσης, μπορούν να τελειοποιήσουν την ιδέα τους ως υποψήφιοι του ελληνικού διαγωνισμού παρακολουθώντας ένα εντατικό πρόγραμμα, Finalist Bootcamp, από τους ID-GC, για την προετοιμασία σου για τον Εθνικό Τελικό, διεκδικώντας εκτεταμένη προβολή, σημαντικά έπαθλα  και υπηρεσίες

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και για δηλώσεις συμμετοχής: http://industrydisruptors.org/index.php/competitions/cleantech-open-ideas
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία