BACK TO
TOP
Green reports

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΔΕΗ Ανανεώσιμες και Sumec Group

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ κ. Μ. Παναγιωτάκη, ο οποίος είναι και Πρόεδρος της ΔΕΗ Αν., υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την κινεζική εταιρεία SUMEC Group, στα γραφεία της ΔΕΗ.

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΔΕΗ Ανανεώσιμες και Sumec Group

1
0
Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες εκπροσωπήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ηλία Μοναχολιά, και η κινεζική εταιρεία SUMEC Group από τον Πρόεδρο της κ. Cai Jibo. Στην υπογραφή και τη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης και ο εκπρόσωπος της SINOSURE (China Export & Credit Insurance Co), εταιρεία ασφάλισης επενδύσεων στο εξωτερικό, κ. Liu Huifeng.

Η κινεζική εταιρεία SUMEC ανήκει στον όμιλο της China National Machinery Industry Corporation (SINOMACH) η οποία ιδρύθηκε το 1978. Επισημαίνεται ότι στον ίδιο όμιλο ανήκει και η γνωστή CMEC.

Στο πλαίσιο του MOU η συνεργασία μεταξύ των εταιρειών αφορά στην ανάπτυξη έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και στην παροχή ενεργειακών υπηρεσιών και ειδικότερα εξοικονόμησης ενέργειας, τομέας στον οποίο η SUMEC έχει πλούσια δραστηριότητα και εμπειρία.

Οι εκπρόσωποι της SUMEC δήλωσαν ότι στόχος τους είναι να γίνει η Ελλάδα βάση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΔΕΗ υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία της συνεργασίας της ΔΕΗ Ανανεώσιμες με τη SUMEC, πράγμα για το οποίο η ΔΕΗ θα παράσχει κάθε στήριξη, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας της SUMEC με την ίδια τη ΔΕΗ στον τομέα των ενεργειακών υπηρεσιών, ο οποίος προβλέπεται από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία