BACK TO
TOP
Βιοκαύσιμα

Μπόνους σε ενεργειακά υπεύθυνους δημοσίους υπαλλήλους

«Πράσινο» μπόνους εξετάζει να δώσει το υπουργείο Περιβάλλοντος σε δημοσίους υπαλλήλους που εξοικονομούν ενέργεια στα κτήρια της αρμοδιότητάς τους.

Μπόνους σε ενεργειακά υπεύθυνους δημοσίους υπαλλήλους

0
0
Όπως ανακοινώθηκε από το ΥΠΕΚΑ, με αφορμή επιστολή που απέστειλε ο υπουργός Γ. Μανιάτης στους οργανισμούς του δημοσίου προκειμένου να ορίσουν ενεργειακούς υπευθύνους, μεταξύ των μέσων επιβράβευσης που συζητούνται είναι εκτός από το «πράσινο μπόνους» και η χορήγηση τιμητικής άδειας, η δωρεάν εκπαίδευση και βράβευση

«Επιδιώκουμε τη σημαντική μείωση των ενεργειακών δαπανών του ελληνικού δημοσίου και ταυτόχρονα για πρώτη φορά την αντίστοιχη απόδοση μέρους της οικονομικής ωφέλειας στον αρμόδιο υπάλληλο που την επιτέλεσε», δήλωσε σχετικά ο κ. Μανιάτης, προσθέτοντας ότι η διεθνής εμπειρία αποδεικνύει ότι «για κάθε ένα ευρώ οικονομικής επιβράβευσης του χειριστή του θέματος, η αντίστοιχη ωφέλεια του δημοσίου είναι υπερδεκαπλάσια»

Σύμφωνα με το ΥΠΕΚΑ, η εξειδίκευση των κινήτρων προς τους δημοσίους υπαλλήλους θα ολοκληρωθεί το προσεχές χρονικό διάστημα, μετά από ανοιχτή διαβούλευση των συντελεστών της πρωτοβουλίας.  



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία