BACK TO
TOP
Βιοκαύσιμα

Σε διαβούλευση ως 26/7 ο διαγωνισμός για κατάρτιση νέων δασικών χαρτών

Προς διαβούλευση μέχρι τις 26 Ιουλίου αναρτήθηκαν τα τεύχη του διαγωνισμού για την κατάρτιση των νέων δασικών χαρτών από την ΕΚΧΑ ΑΕ μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ).

Ξεκαθάρισμα τοπίου χωροθέτησης δασών ζητά το ΓΕΩΤΕΕ Πελοποννήσου

2
0

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, έχουν αναρτηθεί το Σχέδιο της Προκήρυξης των Δασικών Χαρτών στο υπόλοιπο 46% της χώρας, καθώς και το Σχέδιο του Τεύχους Συγγραφής Υποχρεώσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα σχόλιά τους απευθείας μέσω του συστήματος στον παρακάτω σύνδεσμο

Η διάρκεια της διαβούλευσης είναι 15 ημέρες και λήγει την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΚΧΑ αναφέρει τα εξής:

H ΕΚΧΑ Α.Ε. ανακοινώνει ότι θέτει σε ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση τα σχέδια των τευχών διαγωνισμού για την «ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (κωδικός: «FOREST_MAP_7)» και προσκαλεί για την συμμετοχή των ενδιαφερομένων με την υποβολή εποικοδομητικών παρατηρήσεων και σχολίων.

α) Αφορά τη δημόσια διαβούλευση σχεδίων τευχών διεθνούς ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση 16 συμβάσεων μελετών με αντικείμενο την κατάρτιση δασικών χαρτών σε 36 Περιφερειακές Ενότητες για περιοχές αυτών για τις οποίες δεν έχει ήδη καταρτισθεί δασικός χάρτης ή έχει καταρτιστεί αλλά απαιτείται η επικαιροποίησή του, με σκοπό την προστασία των δασών και δασικών εκτάσεων και την έγκαιρη προβολή των δικαιωμάτων του Ελληνικού δημοσίου στο πλαίσιο της διαδικασίας κτηματογράφησης για την ολοκλήρωση του Εθνικού Κτηματολογίου στο σύνολο της χώρας.

β) Η συνολική προεκτιμώμενη αμοιβή και για τις 16 συμβάσεις ανέρχεται στο ποσό των 34.838.811,51 ευρώ, χωρίς το ΦΠΑ.

γ) Η Δημόσια Διαβούλευση θα διαρκέσει από 11/07/2017 έως και 26/07/2017.

δ) Τα τεύχη που τίθενται σε δημόσια διαβούλευση είναι:

  – Το Τεύχος Διακήρυξης (χωρίς τα Παραρτήματα αυτού)

– Το Τεύχος Προεκτιμώμενων Αμοιβών με τους πίνακες που τον συνοδεύουν

– Το Τεύχος Συγγραφής Υποχρεώσεων. Σημειώνεται ότι οι Τεχνικές Προδιαγραφές και ο Κανονισμός Προεκτιμώμενων Αμοιβών έχουν εγκριθεί με απόφαση ΥΠΕΝ και επίκειται η δημοσίευσή τους στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης

ε) Η δημόσια διαβούλευση και τα Τεύχη που τη συνοδεύουν αναρτώνται στο Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. και στην ιστοσελίδα της Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. http://www.ktimatologio.gr.

στ) Η υποβολή των παρατηρήσεων/σχολίων σχετικά με τα σχέδια των τευχών του διαγωνισμού γίνεται μόνο στον ιστότοπο του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. σε σχετική φόρμα του συστήματος ακολουθώντας της οδηγίες που βρίσκονται αναρτημένες στο ανωτέρω ιστότοπο. Η ΕΚΧΑ ΑΕ δεν έχει υποχρέωση να λάβει υπόψη της σχόλια ή παρατηρήσεις που υποβάλλονται με άλλο τρόπο.

ζ) Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή στη διαδικασία της Δημόσιας Διαβούλευσης δεν είναι δεσμευτική.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Δ.Σ. της Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία