BACK TO
TOP
Βιοκαύσιμα

Ενημερωτική εκδήλωση στις Σέρρες για τους δασικούς χάρτες

Ενημερωτική εσπερίδα για την «Ανάρτηση των Δασικών Χαρτών στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών» διοργανώνουν το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Παράρτημα Αν. Μακεδονίας μαζί με τη Διεύθυνση Δασών Σερρών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, τον Δικηγορικό Σύλλογο Σερρών, το Επιμελητήριο Σερρών και το ΤΕΕ Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας.

Ενημερωτική εκδήλωση στις Σέρρες για τους δασικούς χάρτες

1
0

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου Σερρών, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00 το απόγευμα σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

18:00-18:15 Προσέλευση συμμετεχόντων

18:15-18:30 Χαιρετισμοί

18:30–18:45 «Χαρτογράφηση Δασών και δασικών εκτάσεων - Δασολόγιο», Μαρία Χατζηπαρτάλη, Δασολόγος, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δασών Σερρών.

18:45–19:00 «Διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων επί του Δασικού Χάρτη της ΠΕ Σερρών», Ελένη Ρούμπου – Δρ. Ευάγγελος Φιλιππίδης, Δασολόγοι, εισηγητές Παραρτήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου.

19:00–19:15 Εισηγητής του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου, κ. Ιωάννης Κακανής, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχ/κός.

19:00–19:15 «Κοινωνοί του Δικαίου , Πολιτεία , Δικαιοσύνη και Δασικοί Χάρτες», Δημήτριος Παπαστεργίου, Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ, εισηγητής του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.

19:15–20:30Ερωτήσεις – Συζήτηση

Καλούμε λοιπόν κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη και εμπλεκόμενο επιστήμονα να παραβρεθεί στην εκδήλωση ώστε να ενημερωθεί για την πρόσφατη ανάρτηση των δασικών χαρτών στο υπόλοιπο του Δήμου Καβάλας και για την διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων επ’ αυτών.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο κ. Τσάμης Αλέξανδρος – Δασολόγος. Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία