BACK TO
TOP
Green reports

Διπλάσια παραγωγή βιοαερίου το 2017 από τη Gasum

Η φινλανδική Gasum αποφάσισε να επενδύσει στην επέκταση των δυνατοτήτων παραγωγής ενός εκ των 7 εργοστασίων βιοαερίου που διαθέτει, και συγκεκριμένα αυτού που βρίσκεται στο Ούλου της βόρειας Φινλανδίας, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Διπλάσια παραγωγή βιοαερίου το 2017 από τη Gasum

0
0

Η εταιρεία επιδιώκει να αξιοποιήσει και να επεκτείνει τις δυνατότητες που δίνουν οι εγκαταστάσεις της για να επεξεργαστεί μεγαλύτερες ποσότητες οργανικών αποβλήτων, ανεβάζοντας έτσι κατά πολύ τα σημερινά επίπεδα παραγωγής, που φτάνουν τους 60χιλ. τόνους.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας για να αυξήσει το μερίδιό της στην αγορά βιοαερίου, όπως σημειώνει το πρακτορείο Αναντολού.

«Η επέκταση θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε υπηρεσίες σε σχέση με την επεξεργασία βιοδιασπώμενων αποβλήτων όχι μόνο σε υπάρχοντες πελάτες, αλλά και σε άλλους, στην περιοχή του Ούλου.

Όπως εκτιμάται, τα έργα θα ολοκληρωθούν την άνοιξη του 2017 κι έκτοτε θα υπάρχει δυνατότητα ετήσιας παραγωγής 35 GW, ποσότητα που επαρκεί για να καλύψει την ετήσια κατανάλωση περίπου 3500 αυτοκινήτων, σημειώνει η εταιρεία, δείχνοντας έτσι και τον προσανατολισμό της ώστε να αξιοποιηθεί το βιοαέριο ως καύσιμο για τις μεταφορές, τη βιομηχανία και τη θέρμανση.

(Πηγή: energypress.gr)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία