BACK TO
TOP
Εργασιακά

Ζητούνται 2 εποχικοί για το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Λάρισας

Την πρόσληψη δύο (2) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συγκεκριμένα χρονικής διάρκειας οκτώ μηνών, για την κάλυψη εποχικών αναγκών του Κτηνιατρικού Εργαστηρίου Λάρισας, ανακοινώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Προσλήψεις εποχικών στο Τμήμα Κτηνιατρικής Ηρακλείου

3
0
Πιο αναλυτικά, πρόκειται για μία θέση Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) Κτηνιάτρων και μία θέση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) Ζωικής Παραγωγής.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην διεύθυνση (Κτηνιατρικό Εργαστήριο Λάρισας, 6ο χλμ. Λάρισας-Τρικάλων, Λάρισα, ΤΚ 41100, υπόψιν κ. Θεοφάνη Σαγρή)

Tα έντυπα των αιτήσεων μπορούν να αναζητηθούν από την παραπάνω αναφερόμενη υπηρεσία, από τον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) ή από τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr)

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι θα πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών, μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου 2014.

Αναλυτικότερα εδώ ολόκληρη η ανακοίνωση
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία