Ειδικότερα σημειώνεται ότι για το πρώτο έργο, με καταληκτική ημερομηνία την 9η Ιανουαρίου 2015, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει
- να έχουν πτυχίο ΑΕΙ με εξειδίκευση στη μικροβιολογία τροφίμων και στον ποιοτικό έλεγχο
- να έχουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσα
-να έχουν καλή γνώση άλλης ξένης γλώσσα
-να έχουν αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των τροφίμων σε δημόσιο και ιδιωτικό φορέ
-να έχουν αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/
Όσον αφορά το δεύτερο έργο, με καταληκτική ημερομηνία την 19η Δεκεμβρίου 2014, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει:
-να έχουν Πτυχίο ΑΕΙ Γεωπόνου, με εξειδίκευση στην Επιστήμη Φυτικής Παραγωγή
ή στην Αξιοποίηση Φυσ. Πόρων & Γεωργ. Μηχανική
-να έχουν Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στις Γεωπονικές Επιστήμες
-να έχουν πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας
-να έχουν αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία σε ερευνητικά έργ
Αναλυτικότερα εδώ οι προσκλήσεις για το 1ο έργο και το 2ο έργο
- να έχουν πτυχίο ΑΕΙ με εξειδίκευση στη μικροβιολογία τροφίμων και στον ποιοτικό έλεγχο
- να έχουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσα
-να έχουν καλή γνώση άλλης ξένης γλώσσα
-να έχουν αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των τροφίμων σε δημόσιο και ιδιωτικό φορέ
-να έχουν αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/
Όσον αφορά το δεύτερο έργο, με καταληκτική ημερομηνία την 19η Δεκεμβρίου 2014, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει:
-να έχουν Πτυχίο ΑΕΙ Γεωπόνου, με εξειδίκευση στην Επιστήμη Φυτικής Παραγωγή
ή στην Αξιοποίηση Φυσ. Πόρων & Γεωργ. Μηχανική
-να έχουν Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στις Γεωπονικές Επιστήμες
-να έχουν πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας
-να έχουν αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία σε ερευνητικά έργ
Αναλυτικότερα εδώ οι προσκλήσεις για το 1ο έργο και το 2ο έργο