BACK TO
TOP
Εργασιακά

Παραλαβές βεβαιώσεων παρακολούθησης των προγραμμάτων του Ε.Φ.Ε.Τ.

Τις βεβαιώσεις παρακολούθησης καλούνται να παραλάβουν οι συμμετέχοντες στα προγράμματα ΕΦΕΤ που υλοποιήθηκαν το 2014 και αναφέρονται στην «Υποχρεωτική Εκπαίδευση και Κατάρτιση Προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων και των ελεγκτικών αρχών και φορέων του επίσημου ελέγχου τροφίμων».

Aνάκληση  προϊόντων ελαιολάδου από τον ΕΦΕΤ

1
0

Οι παραλαβές θα γίνουν στα γραφεία του ΚΕΚΑΠΕΡ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης (Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ).

Επίσης, το Κέντρο ενημερώνει ότι ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) έχει ήδη αποστείλει στο ΚΕΚΑΠΕΡ τα Πιστοποιητικά όλων όσων συμμετείχαν στις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Eργατικό Κέντρο Ρεθύμνου την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014. Η παραλαβή των πιστοποιητικών θα γίνεται με ταυτοποίηση του ενδιαφερόμενου.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-Περιφέρειας Κρήτης, Ηγ. Γαβριήλ 103-105, κ. Πίτερης Χαράλαμπος (απέναντι από την Αγροτική Τράπεζα) 2ος όροφος & στα τηλέφωνα, 2831040052-50.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία