BACK TO
TOP
Εργασιακά

Πρώτη τελετή αποφοίτησης από την Ακαδημία Σίτου Μέλισσα

Τους μαθητές της Ακαδημίας Σίτου βράβευσε την Τρίτη 24 Μαΐου η Μέλισσα Κίκιζας.

Πρώτη τελετή αποφοίτησης από την Ακαδημία Σίτου Μέλισσα

3
0

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, των δημάρχων Λάρισας Απόστολου Καλογιάννη και Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου.

Σκοπός της δημιουργίας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΙΤΟΥ από τη ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ είναι η παροχή θεωρητικών αλλά και πρακτικών γνώσεων με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας, την αύξηση της παραγωγής και τη μείωση των κοστολογίων στην παραγωγή σκληρού σίτου.

Οι αγρότες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα συμβολαιακής καλλιέργειας της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ λαμβάνουν καθημερινά συμβουλευτικές υπηρεσίες από τους Γεωπόνους της εταιρίας καθώς και από τους καθηγητές της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης μέσα στο χωράφι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Αλέξανδρος Κίκιζας δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που το όραμά μας για την βελτίωση της παραγωγής Σκληρού Σίτου στην Ελλάδα παίρνει σάρκα και οστά. Η δημιουργία ειδικού κτιρίου για να στεγάσει τις ανάγκες της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΙΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ αποτυπώνει τον μόνιμο χαρακτήρα του εγχειρήματός μας. Φέτος εκπαιδεύτηκαν 25 νέοι αγρότες μέσα από την Ακαδημία μας, ενώ άλλοι 250 αγρότες δέχτηκαν τις επιτόπιες, πρακτικές συμβουλές μας στο χωράφι. Όλο το πρόγραμμα καλύπτεται οικονομικά εξολοκλήρου από τη ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ και ο αγρότης δεν έχει καμία προσωπική επιβάρυνση. Το ποιοτικό σκληρό σιτάρι είναι η καρδιά της επιτυχίας του προϊόντος μας και θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε την καλλιέργειά του με κάθε τρόπο!»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία