BACK TO
TOP
Εργασιακά

Ζητούνται κτηνίατροι στην Αττική για τον έλεγχο της σαλμονέλας

Την πρόσληψη συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στην εφαρμογή του Κοινοτικού Προγράμματος που αφορά στον έλεγχο της ζωονοσογόνου σαλμονέλας στα σμήνη ορνίθων ωοπαραγωγής σε ΔΑΟΚ των Π.Ε. Ανατολικής και Δυτικής Αττικής , ανακοινώνει η Περιφέρεια Αττικής.

Χωρίς υπερωρίες οι έλεγχοι των γεωτεχνικών του δημοσίου

16
0
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και όχι πέραν της 31-12-2016 από την υπογραφή της, τριών συνολικά  Κτηνιάτρων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Λ. Συγγρού 80-88,Τ.Κ.11741 - ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Γραμματείας της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού 3ος όροφος, υπόψιν κας Καραβάνα (τηλ. επικοινωνίας 213 - 2065 081)

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων

Η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων αρχίζει από τις 16 Ιουνίου 2016 και λήγει στις 27 Ιουνίου 2016.
Αναλυτικότερα εδώ η σχετική ανακοίνωση
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία