BACK TO
TOP
Εργασιακά

Απεσύρθη η τροπολογία για προσλήψεις σε ΤΟΕΒ-ΓΟΕΒ

Η τροπολογία με γενικό αριθμό 1004 και ειδικό 120 συγκέντρωσε τα πυρά της αντιπολίτευσης.

Θέμα ημερών η παράταση για στάβλους, λέει ο Αραχωβίτης

3
0

Πιο συγκεκριμένα, αποσύρθηκε η τροπολογία για τις προσλήψεις προσωπικού σε ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ, που είχαν καταθέσει 62 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Λάκωνα Σταύρο Αραχωβίτη.

Η γνωστοποίηση της απόσυρσης έγινε λίγο πριν αρχίσει στην Ολομέλεια της Βουλής την Μεγάλη Δευτέρα η συζήτηση νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος για τους δασικούς χάρτες, στο οποίο αρχικώς επιχειρήθηκε να ενταχθεί η επίμαχη τροπολογία.

Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση, η τροπολογία είχε ως στόχο να επιλυθεί  το χρόνιο πρόβλημα µε τις προσλήψεις του απαραίτητου προσωπικού των ΟΕΒ και ενισχύεται η βιωσιμότητα τους, καθώς, ως γνωστόν, είναι υποστελεχωμένοι οργανισμοί.

Έτσι, όπως υποστήριζαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αίρονται οι διαδικασίες που καθιστούσαν αδύνατη την πρόσληψη προσωπικού, δίνοντας την δυνατότητα στους ΟΕΒ να αποκτήσουν το κατάλληλο προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου είτε αορίστου είτε ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή έκτακτων αναγκών και να επιτελέσουν το σημαντικό έργο τους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία