BACK TO
TOP
Εργασιακά

Τέσσερις εργάτες αποθήκης ζητούνται στη Μεσσηνία

Αιτήσεις από την Παρασκευή 23 Ιουνίου μέχρι και την Τρίτη 27 του μήνα καλούνται να υποβάλλουν όσοι εργάτες αποθήκης ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν μέχρι 60 ημερομίσθια στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Τέσσερις εργάτες αποθήκης ζητούνται στη Μεσσηνία

1
0
Στην ανακοίνωσή της η αρμόδια Διεύθυνση ενημερώνει του ενδιαφερόμενους ότι θα δέχεται αιτήσεις για σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για 4 άτομα.

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ανακοινώνει ότι θα δεχθεί αιτήσεις για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων με ειδικότητα εργατών αποθήκης (συνολικός χρόνος απασχόλησης: έως 60 ημερομίσθια)
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από την Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017, έως την Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017
Απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής

1. Αίτησ
2. Φωτοαντίγραφο: των δύο όψεων του αστυνομικού δελτίου ταυτότητα
3. Απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο τριτάξιου γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου) ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης τεχνικής σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν.2817/2000 ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής
4. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, πρόσφατης έκδοσης, από τον οικείο Δήμο ή  Κοινότητα
5. Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων οικογενειών: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης  του οικείου Δήμου ή  Κοινότητας στα δημοτολόγια των οποίων είναι γραμμένοι ή βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης που χορηγείται από τα ΚΕΠ μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εθνικού Δημοτολογίου (ΦΕΚ457/τ. Β΄/25-2-2014), πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων), ή αντίστοιχο πιστοποιητικό αρμόδιας αλλοδαπής αρχής, συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.). Αρκεί η προσκόμιση του ενός εκ των δύο πιστοποιητικών, εφόσον από αυτό αποδεικνύεται αναμφίβολα η πολυτεκνική ιδιότητα

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία