BACK TO
TOP
Εργασιακά

Δέκα εποχικοί κτηνίατροι στο υπουργείο το 2018 για ελέγχους στη βρουκέλλωση

Συνολικά 10 άτομα με την ιδιότητα του κτηνίατρου (ΠΕ) θα προσληφθούν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ως εποχικοί για 8 μήνες, μέσα στο 2018 προκειμένου να δραστηριοποιηθούν στον έλεγχο και την εκρίζωση της βρουκέλλωσης (μελιταίος πυρετός).

Δέκα εποχικοί κτηνίατροι στο υπουργείο το 2018 για ελέγχους στη βρουκέλλωση

2
0

Αυτό ορίζει σχετική απόφαση που συνυπογράφουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.    

Βρείτε εδώ τη σχετική απόφαση για το Εποχικό προσωπικό στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τη βρουκέλλωση.pdf

Η απόφαση αναφέρει τα εξής:

Καθορίζουμε, για το έτος 2018, τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων που απαιτείται για την κάλυψη εποχικών αναγκών υπηρεσιών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που δραστηριοποιούνται στον έλεγχο και εκρίζωση της βρουκέλλωσης (μελιταίος πυρετός) έτους 2018, που εξειδικεύονται κατά ειδικότητα ως ακολούθως:

Κατηγορία ΠΕ, Ειδικότητα: Κτηνιάτρων, χρονική διάρκεια 8 μήνες, αριθμός ατόμων 10.

Δαπάνη: 128.000,00€ περίπου.

ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠ.Α.Α.Τ. - Ε.Φ. 110 ΚΑΕ 5329.

Β. Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 2190/1994 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (ΦΕΚ 28 Α) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Γ. Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα γίνει η κατανομή του προσωπικού στα Τμήματα των Διευθύνσεων Κτηνιατρικών Κέντρων Αθηνών και Θεσσαλονίκης (Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες) τα οποία δραστηριοποιούνται μέσω των εργαστηριακών εξετάσεων με το νόσημα της βρουκέλλωσης και στη Διεύθυνση Υγείας των Ζώων (Κεντρική Υπηρεσία) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία