BACK TO
TOP
Εργασιακά

Εκπαίδευση στην πιστοποίηση ελαιολάδου

Η εταιρεία Paratus Europe (www.paratuseurope.eu) διοργανώνει στην Αθήνα στις 2 και 3 Φεβρουαρίου, πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που οδηγεί στην πιστοποίηση των εκπαιδευομένων στην βαθμίδα «Φίλαιος» του διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης επαγγελματιών Olive Oil Expert.

Σεμινάριο για την οργανοληπτική αξιολόγηση του ελαιολάδου

3
1

Παράλληλα από 2 έως 6 Φεβρουαρίου διοργανώνεται και το πρόγραμμα που οδηγεί στην πιστοποίηση των εκπαιδευομένων στην βαθμίδα «Pro Olive Oil Expert» του Διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης επαγγελματιών Olive Oil Expert.

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα «Φίλαιος», οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με την παγκόσμια παραγωγή ελαιολάδου, την ελαιοκαλλιέργεια και παραγωγή, την ελαιοποίηση, τους διεθνείς κανονισμούς, τα κριτήρια ποιότητας, ενώ θα μάθουν να ξεχωρίζουν τις θετικές αλλά και τις αρνητικές ιδιότητες του ελαιολάδου μέσα από οργανοληπτικές δοκιμές.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες, στελέχη εταιρειών παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου. Πληροφορίες: τηλ. 210/9945945, 210/9941241, fax 210/9940408, email: training@paratuseurope.eu.

 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

31-01-2013 11:35Μπλάνου Ελένη

Καλημέρα σας, Πώς μπορώ να συμμετάσχω στο πρόγραμμα? Πού πραγματοποιείται? Είμαι χημικός και μένω στην επαρχία. Σας ευχαριστώ

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία