BACK TO
TOP
Business

Αγροδιατροφικό δίκτυο επιχειρήσεων δια χειρός Κρητικών

Δίκτυο επιχειρήσεων ίδρυσαν παραγωγοί και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων καθώς και ιδιοκτήτες αγροτουριστικών μονάδων της περιοχής Αμαρίου που βρίσκεται στο νομό Ρεθύμνης της Κρήτης.

Αγροδιατροφικό δίκτυο επιχειρήσεων δια χειρός Κρητικών

2
0
Στόχος τους είναι να προβάλλουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό τα προϊόντα, το μαγευτικό φυσικό περιβάλλον, την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής του Αμαρίου. Στην ίδρυση του Δικτύου συνέβαλε η δημοτική εταιρεία Αμάρι ΟΤΑ Α.Ε

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Δικτύου Επιχειρήσεων Αμαρίου έγινε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση «Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση», που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του Μαρτίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.



Οι άνθρωποι του Δικτύου Επιχειρήσεων Αμαρίου, δουλεύοντας με πολύ αγάπη και μεράκι για τον τόπο τους, έστησαν ένα περίπτερο, το οποίο από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε. Η καλαίσθητη μακέτα που περιέβαλε το περίπτερο και  έγραφε «ΑΜΑΡΙ: ακούς, βλέπεις, γεύεσαι, μαγεύεσαι, έρχεσαι…» με εκπληκτικές εικόνες της περιοχής, ερχόταν  σε πλήρη συμφωνία μ’ αυτά που  το Αμάρι διαθέτει και παράγει.



Αρκετοί επισκέπτες της έκθεσης πήγαν στο περίπτερο του Αμαρίου,  δοκίμασαν τα ιδιαίτερα τοπικά προϊόντα (αναψυκτικά, χαρουμπία, πετιμέζι, μέλι, τυροκομικά, κοκοράκι, κουνέλι, αρτοποιήματα, παξιμάδια, τσικουδιά, ελιές,) μαγεύτηκαν από την γεύση και την ποιότητα τους, με αποτέλεσμα τα αμαριώτικα προϊόντα να γίνουν ανάρπαστα από την πρώτη κιόλας μέρα της διοργάνωσης. Οι επισκέπτες  γνώρισαν επίσης  της ομορφιές της περιοχής μέσα από προσεγμένα βίντεο, φυλλάδια αλλά και  παιχνίδια γνώσεων.
Της Πέλλας Λασηθιωτάκη
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία