BACK TO
TOP
Business

Με συμβολαιακή λογική οι συμφωνίες της Apivita

Νέα ανοίγµατα σε οµάδες αλλά και µεµονωµένους καλλιεργητές οι οποίοι παίρνουν την υπόθεση «αρωµατικά φυτά» στα σοβαρά, ετοιµάζεται να πραγµατοποιήσει η Apivita.

Με συμβολαιακή λογική οι συμφωνίες της Apivita

0
0
Η εταιρεία που, µέσω της θυγατρικής της Apivita Farm, προσπαθεί να συγκροτήσει µια ισχυρή παραγωγική βάση στην Ελλάδα, έχει ήδη εντοπίσει τους επόµενους πιθανούς συνεργάτες της. Μεταξύ αυτών, όπως αποκαλύπτει στην Agrenda o επικεφαλής της Apivita Farm, Τάσος Τσουκαλάς, φαίνεται ότι θα είναι και ο λαµιώτικος ΑΣ Stevia Hellas. «Αν και η στέβια δεν είναι στα προϊόντα που µας ενδιαφέρουν άµεσα, θα απορροφήσουµε κάποιες ποσότητες. Επίσης θα ζητήσουµε να καλλιεργήσουν για εµάς κάποια βότανα», δηλώνει ο κ. Τσουκαλάς και προσθέτει: «Αντίστοιχες συνεργασίες βρίσκονται στα σκαριά µε τις οµάδες Κτήµα Βίωµα και Ρούσσα Γη»

Η Apivita έχει δηµιουργήσει ήδη µια καλλιεργητική βάση 150 στρεµµάτων, 24 εκ των οποίων ιδιόκτητα τα οποία ωστόσο παραχωρούνται σε παραγωγούς. Η συνεργασία γίνεται µε συµβολαιακή λογική έστω και αν τυπικά δεν υπογράφονται συµβόλαια. Με «συµφωνία κυρίων» η τιµή είναι γνωστή στον παραγωγό εκ των προτέρων ενώ η Apivita δεσµεύεται να απορροφήσει την  παραγωγή του.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία