BACK TO
TOP
Business

Παγκόσμια συνεργασία Chipita - Euroleague Basketball

Συνεργασία με τη Euroleague Basketball ξεκινά η Chipita και το 7DAYS ενόψει του Final Four του Μιλάνου, που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάιο.Βάσει της συμφωνίας των δυο πλευρών, το brand 7DAYS γίνεται διεθνής χορηγός της μεγαλύτερης Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ, ενώ το 7DAYS αποτελεί πλέον το επίσημο snack του Turkish Airlines Euroleague Final Four που θα γίνει στο Μιλάνο από τις 16 εώς τις 18 Μαίου.

Παγκόσμια συνεργασία Chipita - Euroleague Basketball

0
0
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Euroleague Basketball, κ. Jordi Bertomeu, δήλωσε αναφορικά με νέα τη συνεργασία: «Η Euroleague Basketball καλωσορίζει τη Chipita, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων στην Ευρώπη στη οικογένεια των διεθνών συνεργατών μας. Η Chipita είναι μια εταιρία με ένα στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης που έχει πάρα πολλές ομοιότητες με το δικό μας,  ειδικά σε αγορές κλειδιά που παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον. Πιστεύω θερμά ότι το Final Four της Turkish Airlines Euroleague είναι μια μοναδική ευκαιρία να τεθεί η σωστή βάση για κοινές πρωτοβουλίες στο μέλλον»
Αντίστοιχα, ο κύριος Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Chipita A.E. αναφερόμενος στη συνεργασία δήλωσε: «Είναι τιμή μας που είμαστε διεθνής χορηγός του Turkish Airlines Euroleague Final Four καθώς μοιραζόμαστε κοινές αξίες. Το μπάσκετ με όχημα την κορυφαία του διοργάνωση  το Final Four συνδέονται εξαιρετικά με το brand 7DAYS  που έχει παρουσία σε περισσότερες από 65 χώρες σήμερα και ιδιαίτερα υψηλή  αναγνωρισιμότητα στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες. Πιστεύω βαθιά ότι αυτή η συνεργασία μπορεί να έχει μόνο πολύ καλά αποτελέσματα και για τις δυο πλευρές».
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία