BACK TO
TOP
Business

Σημαντική συνεργασία της foodstandard με Eurobank

Επιλέχθηκε ως key service provider στο Exportgate, το γνωστό B$B site της τράπεζας.

Σημαντική συνεργασία της foodstandard με Eurobank

1037
0

Ως key service provider στο Exportgate της Eurobank, ενός πολύ χρήσιμου και στρατηγικού εργαλείου για τις ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες επιλέχθηκε, ύστερα από σειρά αυστηρών διαδικασιών, η foodstandard.H εταιρεία κάνει λόγο για δικαίωση των προσπαθειών της και τονίζει θα συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη των εξαγωγών των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων.

«Η ανάδειξη της foodstandard με το νέο της ρόλο εντάσσεται στο στόχο της Eurobank για την ενεργή προώθηση πολύ μικρού αριθμού ποιοτικών εταιρειών που προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις .», δήλωσε σχετικά εκ μέρους του Δ.Σ. ο κ. Στέλιος Δρυς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η έγκριση της foodstandard ως key service provider στο Exportgate της Eurobank μετά από αυστηρές διαδικασίες αποτελεί για όλους μας στην εταιρεία μία δικαίωση των προσπαθειών μας.

Το γνωστό Β4Β site της τράπεζας, το Exportgate Eurobank, που αποτελεί σημαντική στρατηγική τοποθέτηση για τις ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες αναμένει μέσα από την ανάδειξη της εταιρείας μας σαν key service provider να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην ανάπτυξη των εξαγωγών των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων.

Η ανάδειξη της foodstandard με το νέο της ρόλο εντάσσεται στο στόχο της Eurobank για την ενεργή προώθηση πολύ μικρού αριθμού ποιοτικών εταιρειών που προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις.

Είμαστε χαρούμενοι για την εξέλιξη αυτή.

Για το ΔΣ της foodstandard

Στέλιος Δρυς»

.

 

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία