BACK TO
TOP
Business

Πούλησε το 40% κυπριακής θυγατρικής η ΕΛΓΕΚΑ

Συμφωνητικό υπέγραψαν την 30η Σεπτεμβρίου 2014 μεταξύ τους οι θυγατρικές της Ελγέκα, Diakinisis Logistics Services (CY) LTD και Elgeka Cyprus LTD και της εταιρείας C.A. Papaellinas LTD ώστε η τελευταία να αποκτήσει το 40% της εταιρείας Diakinisis Logistics Services (CY) LTD.

Αύξηση 90% στο ποσοστό συμμετοχής της ΕΛΓΕΚΑ στη ΒΙΟΤΡΟΣ ΑΒΕΕ

2
0
Η τελευταία είναι 100% θυγατρική της Elgeka Cyprus LTD και δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών 3rd Party Logistics στην Κύπρο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία C.A. Papaellinas LTD, υπέγραψε με τις θυγατρικές της ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε., Diakinisis Logistics Services (CY) LTD και Elgeka Cyprus LTD, συμφωνία με την οποία η C.A. Papaellinas LTD απέκτησε το 40% του μετοχικού κεφαλαίου της Diakinisis Logistics Services (CY) LTD με την έκδοση 200 νέων συνήθων μετοχών επ’ ονόματί της, ονομαστικής αξίας 1 ευρώ έκαστη υπέρ το άρτιο (at premium), με τιμή αγοράς το ποσό των 207.691,56 ευρώ, ενώ η τελευταία ενέγραψε το ποσό των 207.491,56 ευρώ στο share premium account της, μετά από παραίτηση της Elgeka Cyprus LTD από το δικαίωμα προτίμησης για την απόκτηση των νέων μετοχών.

Κατόπιν των ανωτέρω, το νέο μετοχικό κεφάλαιο της Diakinisis Logistics Services (CY) LTD ανέρχεται συνολικά σε 500 ευρώ διαιρούμενο σε 500 συνήθεις μετοχές ονομαστικής αξίας 1 έκαστη ευρώ, το δε εγγεγραμμένο ποσό υπέρ το άρτιο (at premium) στο share premium account αυτής ανέρχεται συνολικά σε 937.191,56 ευρώ, ενώ στη νέα μετοχική της σύνθεση συμμετέχουν εφεξής οι εταιρείες Elgeka Cyprus LTD και C.A. Papaellinas LTD με ποσοστά συμμετοχής 60% και 40% αντίστοιχα.

 

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία